ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ / ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ: Αναβολή και για τη Ζήνα Κουτσελίνη

STAR CHANNEL – Για έβδομη χρόνια η Ζήνα Κουτσελίνη επιστρέφει με τις «Αλήθειες με τη Ζήνα» για να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό με ανθρώπινες εξομολογήσεις που συγκλονίζουν, ιστορίες από την επικαιρότητα και μυστικά καλά κρυμμένα πίσω από κλεισμένες πόρτες.

Αγώνα δρόμου δίνουν οι τεχνικοί του Star, ώστε να είναι έτοιμο το σκηνικό της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα”, καθώς η πρεμιέρα της, είχε προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου.

Όμως το σκηνικό είναι ακόμη επί της ουσίας…στα χαρτιά, καθώς μία καθυστέρηση στην παράδοση των υλικών, έχει ρίξει έξω την κατασκευή του.

Όπως λένε λοιπόν οι τελευταίες πληροφορίες μας, η Ζήνα Κουτσελίνη είναι αναγκασμένη να αναβάλλει την πρεμιέρα της για τις 20 Σεπτεμβρίου, εκτός κι αν συμβεί…ένα θαύμα οπότε βγει κανονικά αυτή τη Δευτέρα.

Την παρουσιάστρια ακόμη μία σεζόν θα πλαισιώνει μία ισχυρή δημοσιογραφική ομάδα, που αποτελείται από τους Εύη Γιαρκιά, Ρούλα Κουσκουρή, Στρατή Λημνιό, Μαρία Μανουσαρίδου, Άννα Ξένου, Ευγενία Πουλοπούλου, Στέργιο Σαμαρτζή, Σπύρο Σιγούρο, Γιώργο Σόμπολο, Κατερίνα Σουλιώτη, Ρία Τσοχαντάρη.

Και πάλι φέτος στην ομάδα της εκπομπής ο Νίκος Νικόλιζας

Τις δυνάμεις τους για να ενισχυθεί η εκπομπή θα ενώσουν και ο δικαστικός ρεπόρτερ, Δημήτρης Δαμιανός, η καταξιωμένη αστυνομική συντάκτρια Άρια Καλύβα, ο έγκριτος και αποκαλυπτικός δημοσιογράφος και εκδότης, Πέτρο Κουσουλό, και ο έμπειρος δημοσιογράφος, Δημήτρη Μαρέδη.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s