ΜΙΛΗΣΕ ΜΟΥ: Έντονος προβληματισμός για το μέλλον της εκπομπής

OPEN BEYOND – Τι κι αν όλα τα προγράμματα μπήκαν με ενθουσιασμό στον στίβο της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, για ένα η… καμπάνα φαίνεται πως χτύπησε πολύ γρήγορα και απρόσμενα!

Τόσο ώστε η εκπομπή να «ταρακουνηθεί» για τα καλά πέντε μόλις ημέρες μετά την πρεμιέρα της. Ο λόγος για την απογευματινή εκπομπή του OPEN, «Μίλησε μου» με την Τζωρτζέλα Κόσιαβα που βρέθηκε στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού.

Χαμός έγινε στο OPEN το απόγευμα της Παρασκευής με την εκπομπή «Μίλησε μου», που παρουσιάζει η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.
Οι υπεύθυνοι του καναλιού ανακοίνωσαν τόσο στη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια όσο και στη ροή προγράμματος ότι η εκπομπή κόβεται από το πρόγραμμα λόγω των πολύ χαμηλών τηλεθεάσεων.

Ωστόσο, τρεις ώρες αργότερα, αποφασίστηκε να γίνει μια τελευταία προσπάθεια μήπως και η εκπομπή καταφέρει να ανεβάσει έστω και λίγο τα ποσοστά τηλεθέασης αλλάζοντας την ώρα προβολής της.

Όπως έδειξαν οι μετρήσεις της Nielsen στους πίνακες τηλεθέασης, το τηλεοπτικό κοινό δεν πρόλαβε ποτέ προς ώρας να… μιλήσει στην Τζωρτζέλα Κόσιαβα καθώς στην πρεμιέρα της εκπομπής την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου σημειώθηκε ποσοστό 2%, το οποίο και είχε πτωτική τάση τις επόμενες ημέρες. Μάλιστα, η τηλεθέαση άγγιξε και το 0,5% σε τέταρτο για το «Μίλησε μου».

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s