ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ 16.09.2021: Συνεχίζουν να τρώνε σκόνη πολλοί

ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ – Αυτά είναι τα πρώτα – μη καθαρά νούμερα στο Δυναμικό Κοινό (18-54) για την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021. Οι παρακάτω μετρήσεις βασίζονται επακριβώς στην έναρξη και λήξη του εκάστοτε προγράμματος, σε αντίθεση με τις μετρήσεις, που παρουσιάζονται στο διαδίκτυο.

Σαν να αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο με σταθερές κινήσεις στη σκακιέρα της τηλεοπτικής αρένας για αυτή τη σεζόν. Ίσως και να φταίει και η έλλειψη μεγάλων ειδήσεων, αλλά η Σταματίνα με την Ελεονώρα δίνουν μάχη καθημερινά, σαρώνοντας τις ενημερωτικές εκπομπές. Αυτό συνέβη και χθες στην early prime ζώνη με το Happy Day και το Mega Καλημέρα, να συγκεντρώνουν 17.9% και 15/9%, αντίστοιχα.

Στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή, η Μπάρκα με την ασφάλεια της δίωρης εκπομπής, στις 11, σε μία ώρα κορεσμού ήδη από το τηλεοπτικό κοινό συνεχίζει να κινείται σε υψηλά ποσοστά και μαζί με την Καινούργιου σαρώνουν τον ανταγωνισμό. Το ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ σημείωσε 19% και το SUPER KATEPINA 15.3.%

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αστάθεια στο Πρωινό του ΑΝΤ1 αλλά και στα γνωστά μονοψήφια της Μαλέσκου, η οποία πιστεύει ότι κόσμος θα κρίνει τη δουλειά της για την οποία νιώθει και δικαιωμένη, ξεχνώντας ότι για να σε κρίνουν πρέπει και να σε βλέπουν… Στη ζώνη των 12:00, όσο και αν δεν αρέσει στην κα Μαλέσκου, την βολεύει άλλωστε, η Ζήνα Κουτσελίνη έχει το κοινό της και κερδίζει της εντυπώσεις.

Στη μεσημεριανή ζώνη το ROUK ZOUK με 21.7% και το ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ με 18.5% επανέρχονται στην πρωτοκαθεδρία της τηλεθέασης, με την Ελένη Μενεγάκη να ξεφουσκώνει σιγά σιγά και να επανέρχεται στα γνώριμα 13άρια της. Φυσικά τη ζώνη εξακολουθεί να κερδίζει η επανάληψη του Κωνσταντίνου και Ελένης. Όλα μαζί πιέζουν και την Τατιάνα, η οποία κινείται σε μονοψήφια ποσοστά.

Στην απογευματινή ζώνη, το DEAL έδειξε να ανεβαίνει σιγά σιγά, ο Ευαγγελάτος μετά από καιρό έκανε μονοψήφιο ποσοστό πέριξ του δέκα τοις εκατό, ενώ τη ζώνη κέρδισε το SHOPPING STAR με 19.3%.

Λίγο πριν τα κεντρικά δελτία ειδήσεων, Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ δείχνει πως επανήλθε και με 24.3%, άφησε την καθημερινά σειρά του MEGA, TO AYΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ στο 8%, ενώ το KATI ΞΑΝΑΨΗΝΕΤΑΙ κινήθηκε στο 14.5%, ένα πέραν του δέοντος αξιοπρεπέστατο ποσοστό.

Στη ζώνη των 20:00, η Μουρμούρα σημείωσε 20.4%, ενώ ο ALPHA συνεχίζει να σαρώνει στη ζώνη με τον ΣΑΣΜΟ να σημειώνει 26.5%, βοηθώντας και το THE BACHELOR να κινηθεί στο 18.2%. Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΑΣ κρατάει γερά στο 18.1%, ενώ τα ριάλιτι TOP CHEF και GAME OF CHEFS συνεχίζουν την αποτυχημένη πορεία τους με ποσοστά 7.6% και 10.1%, αντίστοιχα.

Τέλος στην late prime ζώνη, ο Εργένης κλασσικά βγήκε κερδισμένος, όχι τόσο από την ώρα μετάδοσης και το lead in του ΣΑΣΜΟΥ αλλά και από το αποδυναμωμένο και αδιάφορο BIG BROTHER που κινήθηκε στο 12% για μία ακόμα μέρα.

Και η μέρα έκλεισε με έναν ALPHA στην κορυφή της ημέρας με 15.8% με το δεύτερο κανάλι (το STAR εν προκειμένω) σε απόσταση με 11.9%.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s