ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ 18.09.2021: Σαρωτική η Χρηστίδου – To Voice ξελασπώνει τον ΣΚΑΪ

ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ – Αυτά είναι τα πρώτα – μη καθαρά νούμερα στο Δυναμικό Κοινό (18-54) για το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021. Οι παρακάτω μετρήσεις βασίζονται επακριβώς στην έναρξη και λήξη του εκάστοτε προγράμματος, σε αντίθεση με τις μετρήσεις, που παρουσιάζονται στο διαδίκτυο.

Η καλή μέρα από την early morning ζώνη φαίνεται και με 13.7% το MEGA Σαββατοκύριακο κέρδισε την προτίμηση των τηλεθεατών, αφήνοντας τον Γιώργο Αυτιά στο 13% και τη δεύτερη θέση.

Το καλό κλίμα στο MEGA συνεχίστηκε με τη Σίσσυ Χρηστίδου να κερδίζει με 17.7% έναντι 16% τον Νίκο Μάνεση στην πρωινή ζώνη, ενώ η Ελένη Τσολάκη συνεχίζει να χαράζει αδιάφορη πορεία χωρίς θεματολογία και ρεπορτάζ, σημειώνοντας μόλις 5.9%.

Στη μεσημεριανή ζώνη, η επιτυχία της περσινής σεζόν συνεχίζεται για τη Ναταλία Γερμανού, η οποία με 18.7% άφησε με σχεδόν δέκα μονάδες πίσω το ζεύγους Γκουντάρα-Κάκκαβα.

Στη μαχη των κεντρικών δελτίων, ο ALPHA με 22.6% άφησε με υπερδιπλάσιο ποσοστό στη δεύτερη θέση τον ΣΚΑΪ με 11.1%, για να έρθει όμως, το THE VOICE να ξελασπώσει το κανάλι του Φαλήρου με 26.8%.

Τα ποσοστά τηλεθέασης στη μέτρηση της Nielsen για την πρώτη ουσιαστικά εβδομάδα (5 – 12 Σεπτεμβρίου 2021) του φετινού ανταγωνισμού αποτυπώνουν σε μεγάλο βαθμό τη μάχη που θα δοθεί.

Στην πρώτη θέση πέρασε ο Alpha (είχε άνοδο) με ποσοστό 14,2%, ενώ το Mega διατήρησε τη δεύτερη θέση με 13,1%. Ο ΣΚΑΪ υποχώρησε στο 11,3%, ενώ το Star με 9,8% βρέθηκε πάνω από τον ΑΝΤ1 που είχε 9,4%.

Το Open είχε επίσης μικρή πτώση στο 6,2%, ενώ το Μακεδονία TV παρέμεινε στο 0,8%.

Η ΕΡΤ συγκέντρωσε συνολικά 10,6%, με την ΕΡΤ1 στο 6,4%, την ΕΡΤ2 στο 2,5% και την ΕΡΤ3 στο 1,7%.

Συνολικά, τα μεγάλα ιδιωτικά κανάλια έλαβαν το 64,8% της μέσης τηλεθέασης και τα συνδρομητικά – περιφερειακά διατήρησαν το ποσοστό τους στο 24,6%.

Σε επίπεδο ομίλων Alpha – Star προηγούνται με 24% και έπεται ο ΑΝΤ1 – Μακεδονία TV με 10,2%.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s