ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ 19.09.2021: Ασφυκτική η πίεση της ΓΗΣ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ στο VOICE

ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ – Αυτά είναι τα πρώτα – μη καθαρά νούμερα στο Δυναμικό Κοινό (18-54) για την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021. Οι παρακάτω μετρήσεις βασίζονται επακριβώς στην έναρξη και λήξη του εκάστοτε προγράμματος, σε αντίθεση με τις μετρήσεις, που παρουσιάζονται στο διαδίκτυο.

Πολύ σκληροί για να πεθάνουν ήταν τουλάχιστον τρια κανάλια στο μαραθώνιο της τηλεθέασης χθες. Ο ΣΚΑΪ με το σωσίβιο του ΤΗΕ VOICE κατάφερε να πάρει την πρωτιά της ημέρας με 13%, ενώ ALPHA και MEGA με 12% και 11.9%, σίγουρα δεν θα αφήσουν τη σεζόν να τους ξεπεράσει.

Το MEGA από την early morning ζώνη με το MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ να σημειώνει 15%, βρέθηκε στην κορυφή της προτίμησης των τηλεθεατών.

Αυτό συνεχίστηκε και στην πρωινή ζώνη με τη Σίσσυ Χρηστίδου (18%) να κερδίζει ξανά τον Νίκο Μάνεση (17.8%), ο οποίος αν θυμόσαστε από πέρσι δεν την άφηνε να παίρνει ανάσα τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν. Εκνευρισμένος (αν και με χιούμορ) ο Νίκος Μάνεσης είχε να αντιμετωπίσει και τα πολλαπλά τεχνικά προβλήματα στην εκπομπή του.

Παρότι ξεκίνησαν νωρίτερα, οι Γκουντάρας-Κάκκαβα δείχνουν να καταλήγουν σε ένα μέσο όρο περί του 10% με τη χθεσινή ημέρα να σημειώνει και πάλι μονοψήφιο, φτάνοντας το 9.2%. Φυσικά, η Ναταλία Γερμανού και ο χειρισμός των θεμάτων της, αλλά και η συνέντευξη με την Έλενα Ακρίτα στο στούντιο της έδωσαν άνετα την πρωτιά με 14.8%. Και όλα αυτά με τη συνέντευξη τύπου του Αλέξη Τσίπρα να είναι ακόμα στον αέρα.

Στην απογευματινή ζώνη η πρεμιέρα του FISHY με καλεσμένο τον Πάνο Κιάμο κινήθηκε στο 10.2%, ενώ η ξένη ταινία του STAR κέρδισε τον ΤΡΟΧΟ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ και τον ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟ ΚΡΙΚΟ. Το κοινό μετατοπίστηκε προς τον ΑΝΤ1 την ώρα των κεντρικών δελτίων ειδήσεων, ο οποίος σημείωσε 12.2%, ενώ το αντίστοιχο του ALPHA κινήθηκε στο 11.5%.

Μπορεί ο ΣΚΑΪ να επιστράτευσε το βαρύ πυροβολικό του αλλά ο Νίκος Μουτσινάς, σε ένα (για κάποιους) στημένο σκετσάκι στο VOCIE δεν έφερε τη μεγάλη ανατροπή. Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ στο MEGA πίεσε ασφυκτικά το κανάλι του Φαλήρου.

  • The Voice (ΣΚΑΪ): 22,6%
  • Η γη της ελιάς (MEGA): 17,8%
  • Ξένη ταινία Angels and demons (ΑΝΤ1): 10,1%
  • Ξένη ταινία «Θεός για μια μέρα» (ΑLPHA): 7,2%
  • Ελληνική ταινία «Μια τρελή τρελή οικογένεια» (STAR): 6,6%
  • Ελληνική ταινία «Νύχτα γάμου» (OPEN): 4,1%

Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ

Στην κορυφή πέρασε το Mega. O τηλεπτικός σταθμός για πρώτη φορά μετά την κρίση, το λουκέτο και την επαναλειτουργία του, βρέθηκε την περασμένη βδομάδα 13-19 Σεπτεμβρίου, στην πρώτη θέση με 14,2% (13,1%).

Δεύτερος ο Alpha με 13,7%  (14,2%) και τρίτος ο ΣΚΑΪ με 13%.Το Star με 10% είναι τέταρτο και πέμπτος ο ΑΝΤ1 με 9,7%.

Το Open με 5,8% είναι για ελάχιστη διαφορά ψηλότερα από την ΕΡΤ1 που συγκέντρωσε 5,7%. Με 2% η ΕΡΤ2 κι με 1,4% η ΕΡΤ3, ενώ στο 0,6% το Μακεδονία TV.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s