ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ 22.09.2021: Ο απόλυτος θρίαμβος για το ΚΟΜΑΝΤΑ & ΔΡΑΚΟΙ – Σαρώνει ο ΣΑΣΜΟΣ

ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ – Αυτά είναι τα πρώτα – μη καθαρά νούμερα στο Δυναμικό Κοινό (18-54) για την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021. Οι παρακάτω μετρήσεις βασίζονται επακριβώς στην έναρξη και λήξη του εκάστοτε προγράμματος, σε αντίθεση με τις μετρήσεις, που παρουσιάζονται στο διαδίκτυο.

Την EARLY MORNING ΖΩΝΗ κέρδισε το ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ με 15.7%, με το HAPPY DAY να πλησιάζει στη δεύτερη θέση με 15.4%.

Tην ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ κέρδισε ξεκάθαρα και με διαφορά η SUPER KATEPINA με 17.3%, ενώ για τη δεύτερη θέση με 4 μονάδες πίσω, πάλεψαν ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ με 13.2% και το ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ με 13.1%.

Στη ΖΩΝΗ ΤΩΝ 12:00, η Ζήνα Κουτσελίνη κέρδισε κατά κράτος την προτίμηση των τηλεθεατών με 15.1% (παρότι η επανάληψη του ALPHA, ΤΟ ΣΟΪ ΣΟΥ, σημείωσε 15.9%). Η Ιωάννα Μαλέσκου παρέλαβε και 6.5% από το τελευταίο τέταρτο της Αργυρώς Μπαρπαρίγου, έκανε 2.2% στο πρώτο τέταρτο για να ανέβει αρκετά στην… πλάτη της Κατερίνας Καινούργιου και της επίθεσης που έκανε στην εκπομπή και την ίδια, για να ολοκληρώσει με μέσο όρο 8.6%.

Τη ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΖΩΝΗ κέρδισε ο Νίκος Μουτσινάς με 15.6%, με την ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ στο 13.8%, ενώ στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΖΩΝΗ, οι ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ με 15.4% άφησαν το Νίκο Ευαγγελάτου στη δεύτερη θέση με 14.9%.

Στη LEAD IN ζώνη και πριν τα αντίστοιχα κεντρικά δελτία ειδήσεων, Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ με 13,5% και το DEAL με 12.3% κέρδισαν την προτίμηση των τηλεθεατών.

Τη μάχη των κεντρικών δελτίων κέρδισε το STAR, ενώ τη ΖΩΝΗ ΤΩΝ 20:00 σε τηλεοπτικά προγράμματα κέρδισε με 10 μονάδες διαφορά και πάλι το ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΜΑ του ALPHA.

Στην PRIMETIME ΖΩΝΗ, ο ΣΑΣΜΟΣ ΜΕ 28.6% σάρωσε τον ανταγωνισμό, αφήνοντας τη ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ σε σταθερά πλέον ποσοστά (17%), ενώ η πρεμιέρα του ΕΡΩΤΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ σημείωσε 8.6%.

Καθίζηση παρουσιάζει το THE BACHELOR στην LATE PRIME ΖΩΝΗ σημειώνοντας 12.1%, ενώ η πρεμιέρα του ΚΟΜΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΙ επιβλήθηκαν στις μετρήσεις με 19.4% αν και πλέον θα μεταδίδονται κάθε Κυριακή. Η πρεμιέρα του ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ ΣΗΜΕΊΩΣΕ ενδιαφέροντα ποσοστά, κλείνοντας με μέσο όρο 14.7%, ενώ στο 9.9% κινήθηκε το BIG BROTHER.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s