ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ 25.09.2021: Η επέλαση Κοκλώνη με τα 30άρια

ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ – Αυτά είναι τα πρώτα – μη καθαρά νούμερα στο Δυναμικό Κοινό (18-54) για το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021. Οι παρακάτω μετρήσεις βασίζονται επακριβώς στην έναρξη και λήξη του εκάστοτε προγράμματος, σε αντίθεση με τις μετρήσεις, που παρουσιάζονται στο διαδίκτυο.

Την τιμητική τους είχαν το Σάββατο οι παραγωγές του Νίκου Κοκλώνη σε όλα τα κανάλια που συνεργάζεται. Η μέρα ξεκίνησε με πρωτιά της Σίσσυς Χρηστίδου και του «Χαμογέλα και πάλι», συνέχισε με πρωτιά για την Κατερίνα Καραβάτου και τη Μαρία Ηλιάκη στο Mega και ολοκληρώθηκε με τη θριαμβευτική πρεμιέρα του J2US στην prime time του Alpha.

Πρεμιέρα όμως έκανε και το Dot που αν μη τι άλλο τα πήγε καλύτερα από το Όλα γκουντ καθώς και η Νικολέττα Ράλλη που έκανε ένα αρκετά δύσκολο ξεκίνημα στο Open.

O Alpha κράτησε το καλό σερί από το απόγευμα, δίνοντας πάσα στο βραδινό δελτίο που ήρθε πρώτο και μετά κυριάρχησε στην prime time με το J2US αλλά και στην late night ζώνη με την επανάληψη της σειράς Άσε μας ρε μαμά.

Από τις 8 το βράδυ μέχρι και τη 1.30 τα ξημερώματα ένα φαντασμαγορικό σόου κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού και αυτό εκφράστηκε και στα νούμερα τηλεθέασης.

Το J2US ήταν πρώτο και στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 22,2% αλλά και στο σύνολο του κοινού με ποσοστό 22,9% αφήνοντας πίσω τους αντιπάλους του.

Στο ψηλότερό του τέταρτο, το J2US έφτασε στο 28,3% στο δυναμικό κοινό και πάνω από 30% στο σύνολο του κοινού ήδη από τις 9.30 το βράδυ ξεκινώντας με 20,2% στο πρώτο τέταρτο της εκπομπής.

Τα ανατρεπτικά ζευγάρια του φετινού σόου κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού σε όλη τη διάρκειά του. Ακόμα πιο εντυπωσιακά ήταν τα νούμερα του Just στα επιμέρους κοινά. Το σόου είχε μεγάλη απήχηση στις νεαρές ηλικίες ανδρών και γυναικών.

Έτσι απέδωσε 25,4% στις γυναίκες 25- 44 (με το ψηλότερο τέταρτο να φτάνει στο 33%) και ακόμη υψηλότερο ποσοστό 26,9% στις γυναίκες 15-44 όπου σε τέταρτο άγγιξε το 35%.

Εξίσου υψηλό ήταν το ποσοστό του σόου στο σύνολο του γκρουπ 15-44 που έφτασε στο 23,4% δείχνοντας το ρεύμα που έχει στα νεανικά κοινά η εκπομπή.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s