ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ: Μάχη για τις εντυπώσεις με νούμερα από ΣΚΑΪ και ALPHA

ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ – Το J2US τους τηλεθεατές στις οθόνες τους και κατέλαβε την πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης σε όλες, σχεδόν, τις κατηγορίες κοινού στη ζώνη προβολής του.

Την λαμπερή πρεμιέρα του ανανεωμένου «Just the 2 of Us» και του Νίκου Κοκλώνη, του απόλυτου πρωταγωνιστή του Σαββατόβραδου, παρακολούθησαν 3.335.000 τηλεθεατές έστω για 1 λεπτό.

Το φαντασμαγορικό σόου, το εντυπωσιακό θέαμα και τα ανατρεπτικά ντουέτα έβαλαν φωτιά στη σκηνή αλλά και στην τηλεθέαση.

Η εντυπωσιακή πρεμιέρα του σόου αποτυπώθηκε και στα νούμερα τηλεθέασης, αφού το J2US ήταν πρώτο στη ζώνη προβολής του με ποσοστό 23% στο σύνολο κοινού αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό 3,8 μονάδες.

Στο δυναμικό κοινό 18-54 κατέγραψε ποσοστό 22,2%, 6,7 μονάδες μπροστά από τον ανταγωνισμό ενώ σε επιμέρους γυναικείο κοινό έφτασε το 37,3%.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΚΑΪ

Οι Blind Auditions στο «The Voice of Greece» συνεχίστηκαν και αυτό το Σαββατοκύριακο με ξεχωριστές φωνές, δυναμικές εμφανίσεις αλλά και την ατελείωτη μάχη των coaches για τη διεκδίκηση των καλύτερων!

Το Νο1 μουσικό τάλεντ σόου με τον Γιώργο Λιανό διατήρησε αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και βρέθηκε τις δύο ημέρες προβολής του στην πρώτη θέση της τηλεθέασης στο γενικό σύνολο με ποσοστά 25,2% και 28,6% αντίστοιχα.

Ειδικότερα την Κυριακή 26/9 3.185.172 τηλεθεατές παρακολούθησαν έστω και για 1΄το The Voice of Greece αυξάνοντας σημαντικά τον αριθμό των τηλεθεατών συγκριτικά με την προηγούμενη Κυριακή.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s