ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ: Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη

ΕΡΤ1 – Ο Θεός, λέει, αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη. Τους κλέφτες μας, τη Βαλέρια και τον Σάββα, τους προστατεύει από τη μαγκουριά της Μάρμως, καθώς εκείνη δεν τους αντιλαμβάνεται, παρότι εισβάλλουν σπίτι της. Αγαπάει όμως και τη Μις Μάρμω, καθώς φροντίζει να της αφήσει ένα στοιχείο από τη διάρρηξη.

Τα νεύρα του Παναγή και της Κατερίνας είναι στο κόκκινο, αφού η Φένια θέλει να τους κάνει κουμπάρους… με το ζόρι! Η Αγγέλα είναι έτοιμη για δίσκο, αλλά ο Θοδωρής της τη φέρνει και την κάνει έξαλλη.

Ο Τζώρτζης ακόμα παραμιλάει από την μπούφλα της Αλίκης, την ώρα που εκείνη παραμιλάει από έρωτα για τον Κανέλλο. Μια παρεξήγηση, όμως, θα την φέρει κοντά με τον Χαραλάμπη και την Καλλιόπη, που θα προσφερθούν να τη βοηθήσουν.

Ο Κανέλλος συνεχίζει την έρευνα για τον φόνο, αλλά ο Τζίμης αποδεικνύεται σκληρό καρύδι. Πώς θα αντιδράσουν η Μάρμω και η Αγγέλα όταν βρουν ένα πανάκριβο σκουλαρίκι στο σπίτι τους;

Και τι θα σκαρφιστούν Σάββας και Αλίκη για να εξαφανίσουν το ενοχοποιητικό στοιχείο; Τελικά, ο Θεός ποιον αγαπάει πιο πολύ, τον κλέφτη ή τον νοικοκύρη;

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s