ΚΑΤΙ ΞΑΝΑΨΗΝΕΤΑΙ: Μια επεισοδιακή εβδομάδα ξεκινάει

ΣΚΑΪ – Αυτή την εβδομάδα το “Κάτι Ξαναψήνεται” υποδέχεται πέντε έντονες προσωπικότητες και απομένει να δούμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα αυτής της εκρηκτικής συνάντησης…Η Δευτέρα ξεκινά με τη γλυκιά Βαλιάνα. Ερωτευμένη, χαμογελαστή, αλλά και αυστηρή. Καταφέρνει να μπερδέψει τους καλεσμένους της με τα σχόλια και τις βαθμολογίες της.

Την Τρίτη την πόρτα του σπιτιού του μας ανοίγει ο Γρηγόρης, που άλλα θέλει, άλλα κάνει, αλλού καταλήγει και άλλος την “πληρώνει”, καθώς το δείπνο εξελίσσεται σε τραγωδία… Ένα σοβαρό λάθος, φέρνει τους καλεσμένους του σε αμηχανία.

Την Τετάρτη μαγειρεύει η Νατάσα η “μερακλού”. Έχει μια ιδιαίτερη προτίμηση στα αλμυρά φαγητά, αλλά τα πιάτα που ετοιμάζει αμφισβητούνται έντονα από τον ιδιότροπο της παρέας, τον Σωτήρη.

Η Πέμπτη ανήκει στον Σωτήρη που μαγειρεύει στο σπίτι μιας φίλης του, η οποία δεν έχει φούρνο και η μία ατυχία διαδέχεται την άλλη. Το δείπνο που ετοιμάζει μοιάζει να μην ικανοποιεί τους καλεσμένους του και ειδικά τη Νατάσα η οποία είναι έξαλλη καθώς μένει νηστική.

Η εβδομάδα κλείνει με τον κύριο Γιώργο συνταξιούχο οικοδόμο που θεωρεί τον εαυτό του αυθεντία στη μαγειρική. Οι καλεσμένοι του απογοητεύονται από τη βραδιά, χωρίς να κρύβουν τη δυσαρέσκειά τους, κάτι που οδηγεί σε έντονη αντιπαράθεση. Η ανακοίνωση του νικητή αλλά και οι βαθμοί της εβδομάδας φουντώνουν την ήδη ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να αναλαμβάνει ρόλο πυροσβέστη ώστε να σβήσει τη “φωτιά” που έχει ξεσπάσει μεταξύ των συμμετεχόντων.

Ποιος θα κερδίσει το έπαθλο των 2.500 ευρώ; Ποια θα είναι η στάση των υπόλοιπων στην ανακοίνωση του νικητή;

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s