ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ: Οριστικά στον ΑΝΤ1 ο Αντώνης Κανάκης

OPEN – Τέλος τα μεταγραφικά σενάρια για την νέα τηλεοπτική στέγη των «Ράδιο Αρβύλα». O Αντώνης Κανάκης εδώ και πολύ καιρό φαίνεται πως είχε καταλήξει σε συμφωνία με τον ΑΝΤ1, παρά τις διαψεύσεις από υψηλόβαθμο στέλεχος του σταθμού στην παρουσίαση προγράμματος για την μεταγραφή του στο κανάλι του Αμαρουσίου.

O Αντώνης Κανάκης είπε το τελικό «ναι» στον ΑΝΤ1 την Τρίτη το απόγευμα οπότε και οριστικοποιήθηκε η συμφωνία των δύο πλευρών. Η επίσημη ανακοίνωση θα βγει μετά το τρέιλερ που θα γυριστεί την επόμενη εβδομάδα, το οποίο και θα ανακοινώνει την επιστροφή των «Αρβύλα» στον ΑΝΤ1, στο πρώτο τους τηλεοπτικό σπίτι όπου παρέμειναν 22 χρόνια.

Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του θα επιστρέψουν στα μέσα του Νοέμβρη στις 20:00 το βράδυ αμέσως μετά το δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Ο ΑΝΤ1 φέρεται να έδωσε «γη και ύδωρ» για τους Αρβύλα να τους έχει στο δυναμικό του καθώς εκτός από το κανάλι του Αμαρουσίου τον Αντώνη Κανάκη διεκδικούσε και ο Ιβάν Σαββίδης μέχρι την τελευταία στιγμή.

Το πρόβλημα που εμπόδιζε τον Αντώνη Κανάκη να πει το «ναι» στον ΑΝΤ1 ήταν -όπως σας είχε γράψει το Znews- η ώρα μετάδοσης της εκπομπής.

O ίδιος επιθυμούσε το «Ράδιο Αρβύλα» να βρίσκεται στο πρόγραμμα μετά το δελτίο ειδήσεων, ώρα που στον προγραμματισμό του σταθμού υπάρχει το καθημερινό σίριαλ «Ήλιος».

Φαίνεται όμως ότι και αυτός ο σκόπελος ξεπεράστηκε.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s