ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για τον Χρήστο Νικολόπουλο

ΕΡΤ2 – Στην «οικογένεια» της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης ανήκει επίσημα ο δημοφιλής συνθέτης που μας έχει χαρίσει δεκάδες αγαπημένα τραγούδια. Και σίγουρα μέσα από αυτή τη συνεργασία αναμένουμε να γεμίσει περισσότερα ηχο-χρώματα η… «αυλή» της ΕΡΤ, αφού ο Χρήστος Νικολόπουλος θα είναι με την Αθηνά Καμπάκογλου στην εκπομπή της ΕΡΤ2 «Αυλή των Χρωμάτων» που θα μεταδίδεται πλέον τα σαββατόβραδα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΡΤ

Ο μεγάλος δεξιοτέχνης του μπουζουκιού κι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους Έλληνες συνθέτες του λαϊκού τραγουδιού γίνεται μέλος της οικογένειας της ΕΡΤ. Ο Χρήστος Νικολόπουλος εντάσσεται στο δυναμικό της δημόσιας τηλεόρασης και στην πλήρως ανανεωμένη “Αυλή των Χρωμάτων”.

Η εκπομπή της ΕΡΤ2 για το λαϊκό τραγούδι ετοιμάζεται πυρετωδώς για να υποδεχθεί παλιούς αλλά και νέους φίλους τον επόμενο μήνα, με ένα ολοκαίνουργιο, εντυπωσιακό σκηνικό, μια νέα 10μελή ορχήστρα και με θεματικές βραδιές που θα μας ξεναγήσουν στους πιο μνημειώδεις σταθμούς του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού. Ο Χρήστος Νικολόπουλος αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο στην εκπομπή. Καταθέτει τις αμέτρητες προσωπικές του μαρτυρίες, αλλά και ενορχηστρώνει εξ ολοκλήρου το ρεπερτόριο της βραδιάς. Η βαθιά μουσική του γνώση έχει συνδυαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα και επιτυχίες του λαϊκού τραγουδιού εδώ και αρκετές δεκαετίες, και πολλούς από τους καλλιτέχνες που έχει συνεργαστεί θα τους δούμε να περνούν, κάθε Σάββατο βράδυ, από το σαλόνι μας.

Μέσα από εμβληματικά κομμάτια που αγαπήσαμε, τραγουδήσαμε αλλά και τραγουδούμε ξανά και ξανά, “Η αυλή των χρωμάτων” με τον Χρήστο Νικολόπουλο και την Αθηνά Καμπάκογλου, στην παρουσίαση και στην αρχισυνταξία, υπόσχεται να μας συντροφεύει, δίνοντας στα Σαββατόβραδα, στην ΕΡΤ2, σταθερό ραντεβού με τη διασκέδαση.

Τη δημοσιογραφική έρευνα της εκπομπής θα έχει ο Κώστας Μπαλαχούτης, ενώ καταξιωμένοι συντελεστές θα φροντίσουν, ώστε ο Χρήστος Νικολόπουλος και η Αθηνά Καμπάκογλου να γίνουν η σταθερή παρέα μας τα Σαββατόβραδα.

Η ΕΡΤ δίνει τον καλύτερο εαυτό της και στη μουσική ψυχαγωγία τη φετινή σεζόν, με τα μεγαλύτερα ονόματα στο είδος τους. Έτσι, μετά το “Mουσικό Kουτί” και το “Δυνατά” προστίθεται μία ακόμη μουσική εκπομπή, “Η αυλή των χρωμάτων”, καλύπτοντας όλο το φάσμα της ελληνικής μουσικής και προσφέροντας ποιοτική ψυχαγωγία στο τηλεοπτικό κοινό.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s