Οι κινήσεις και οι επιδοτήσεις στον τηλεοπτικό χάρτη

ANTENNA – Συμφωνία με την υπηρεσία ΟΤΤ για την αποκλειστική μετάδοση της υπηρεσίας Peacock της NBC Universal από την πλατφόρμα ΑΝΤ1+ εξασφάλισε ο ΑΝΤ1. Η συμφωνία αφορά την μετάδοση σειρών από την υπηρεία ΑΝΤ1+.

ΑΝΤΕΝΝΑ – Ο «Ήλιος» συνεχίζεται στον ΑΝΤ1 έχοντας υπαχθεί στο «νόμο Κρέτσου». Ο προϋπολογισμός των επιλέξιμων δαπανών ανέρχεται στο ποσό́ του 1.535.759,92 ευρώ για 90  επεισόδια και το ποσό της επιχορήγησης από το δημόσιο (40%)  σε 614.303,96 ευρώ. Δικαιούχος είναι η εταιρεία ΑΝΤΕΝΝΑ TV.

MEGA CHANNEL – Με 30 επεισόδια η «Σκοτεινή θάλασσα» η νέα παραγωγή του Mega σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη, ενάχθηκε στο «νόμο Κρέτσου».  Ο επιλέξιμος προϋπολογισμός για την αστυνομική σειρά του Mega ανέρχεται σε 1.315.281 ευρώ και η επιδότηση (40%) που θα χορηγήσει το δημόσιο στην Άλτερ Έγκο ΜΜΕ, σε 526.112,39 ευρώ.

MEGA CHANNEL – Στο δυναμικό του MEGA εντάσσεται ο –βραβευμένος με Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες– σκηνοθέτης Βασίλης Κεκάτος. Ο 30χρονος, ήδη καταξιωμένος με σπουδαία διεθνή φεστιβαλική πορεία κινηματογραφιστής, προετοιμάζει τη νέα μίνι σειρά μυθοπλασίας με τίτλο «Milky Way» σε παραγωγή της Foss Productions.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s