ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ / ΤΗΕ CROWN: Διέρρευσε η φωτογραφία του Σπύρου Μπιμπίλα στο ρόλο του Γιάννη Λάτση

NETFLIX – Η πέμπτη και τελευταία σεζόν της πετυχημένης σειράς του NETFLIX μπορεί να βγει σε 13 μήνες (Νοέμβριος 2022) αλλά τα γυρίσματα ολοκληρώνονται.

Τις τελευταίες εβδομάδες είχε κυκλοφορήσει η φήμη για πρόταση της πλατφόρμας στον Σπύρο Μπιμπίλα να παίξει τον Λάτση, ο οποίος είχε φιλοξενήσει την πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον Κάρολο στη θαλαμηγό Χριστίνα.

Σήμερα στην εκπομπή ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4 της ΕΡΤ1 τα υπονοούμενα με καλεσμένο τον ίδιο τον κο Μπιμπίλα ήταν πολλά από τους παρουσιαστές Νάνσυ και Θανάση αλλά ένεκα της ρήτρας του συμβολαίου του, ο γνωστός και αγαπητός ηθοποιός δεν επιβεβαίωσε τίποτα.

Όμως, πριν από λίγο κυκλοφόρησε στα Βρετανικά και Ισπανικά μέσα ενημέρωσης φωτογραφικό υλικό από τα γυρίσματα στη Μαγιόρκα της Ισπανίας και στη φωτογραφία αυτή (η οποία είναι και η μόνη που θα χρησιμοποιήσουμε) βλέπει και καταλαβαίνει κανείς τον Σπύρο Μπιμπίλα, στη θρυλική θαλαμηγό, η οποία είναι η πραγματική που παραχώρησε η Χριστίνα στο ελληνικό δημόσιο.

Παρόλα αυτά να ξεκαθαρίσουμε ότι η συνάντηση Λάτση με Κάρολο και Νταϊάνα έγινε το 1992 στη θαλαμηγό ALEXANDER.

Εκτιμάται ότι η πλατφόρμα ήρθε σε ειδική συμφωνία για την ενοικίαση της καθώς το κόστος σε περίπτωση που θελήσετε να την νοικιάσετε κι εσείς (ναι, κι όμως μπορείτε) ανέρχεται στα 800.000+ δολάρια.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ / ΤΗΕ CROWN: Διέρρευσε η φωτογραφία του Σπύρου Μπιμπίλα στο ρόλο του Γιάννη Λάτση
photo: SPLASH / BACKGRID

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

Αύγουστος του 1992, στο Άκτιο, στην 131 Σμηναρχία Μάχης. Για τους σμηνίτες ήταν ένα συνηθισμένο πρωινό με εξαίρεση το γεγονός ότι έξω από την πύλη έφτασε ένα μεγάλο φορτηγό. Όταν ο οδηγός ρωτήθηκε απάντησε ότι επρόκειτο να παραλάβει… μαρούλια που θα έφταναν με αεροσκάφος. Η ασφάλεια του στρατοπέδου ήταν ενήμερη… για τα μαρούλια, οι φαντάροι παραξενεύτηκαν, αλλά δεν ασχολήθηκαν περαιτέρω.

Δύο αεροσκάφη έφτασαν ταυτόχρονα. Προσγειώθηκαν στο στρατιωτικό αεροδρόμιο ενώ την ίδια ώρα περνούσαν την πύλη δύο πολυτελή μαύρα αυτοκίνητα και μαζί το φορτηγό για τα… μαρούλια. Τα δύο αυτοκίνητα έφυγαν με μεγάλη ταχύτητα λίγο αργότερα.

Προορισμός, το λιμάνι της Λευκάδας. Στο ένα αυτοκίνητο, είχε επιβιβαστεί ο Γιάννης Λάτσης, ο εφοπλιστής γνωστός και ως «καπετάν Γιάννης». Στο άλλο, ο πρίγκιπας Κάρολος και η Νταϊάνα. Το φορτηγό δεν μετέφερε τελικά μαρούλια, αλλά τεράστιες βαλίτσες. Επρόκειτο για τις βαλίτσες με τα φορέματα της πριγκίπισσας της Ουαλίας. Ήταν λίγους μήνες πριν από τον οριστικό χωρισμό του πριγκιπικού ζεύγους.

Ο εφοπλιστής και οι καλεσμένοι του έμειναν μερικές μέρες στο θρυλικό mega yaght «Alexander», το καμάρι του πλοιοκτήτη. Ο «καπετάν Γιάννης» αποχώρησε λίγο αργότερα και άφησε στο σκάφος, τον Κάρολο και τη Νταϊάνα, οι οποίοι συνέχισαν τις ολιγοήμερες διακοπές τους.

Ο ίδιος επέστρεψε στο Άκτιο και αποχώρησε με το αεροπλάνο με το οποίο είχε έρθει. Από την πύλη μέχρι τον διάδρομο απογείωσης μοίραζε λεφτά σε μόνιμο προσωπικό και στρατευμένους. Οι τσέπες γέμισαν και οι σμηνίτες τον χαιρετούσαν στρατιωτικά, όπως ακριβώς του άρεσε.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s