ΣΆΓΑΠΑΩ ΜΕΝ… ΑΛΛΑ: Πρόσωπο έκπληξη μπαίνει στη σειρά

OPEN BEYOND – Έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές για τις ερμηνείες της αλλά και πολλά βραβεία. Δεν είναι τυχαίο που έχει συμμετάσχει και σε παραγωγές άλλων χωρών, όπως σε Ιταλία, Αμερική αλλά και Νότια Κορέα, ερμηνεύοντας δύσκολους και δραματικούς ρόλους.

Αυτή τη φορά όμως, έρχεται να αποδείξει τις ικανότητές της και στην κωμωδία και μάλιστα με το… αίμα της, ή για να ακριβολογώ με το αίμα του Παύλου στην καθημερινή σειρά του ΟΡΕΝ «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά».

Κι επειδή σας μπέρδεψα πολύ, ας τα πάρουμε από την αρχή. Ο λόγος για την Κόρα Καρβούνη, που δικαιολογημένα θεωρείται από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιάς της… κι όχι μόνο… έχοντας μεταξύ άλλων τιμηθεί με δύο βραβεία από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου.

Η σπουδαία ηθοποιός λοιπόν θα δοκιμαστεί σε κωμικό ρόλο σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά» και δικαιολογημένα αναμένουμε να διαπιστώσουμε και αυτή την ερμηνευτική ικανότητά της. Η Κόρα Καρβούνη θα υποδυθεί μία πολύ αυστηρή και ιδιαίτερη νοσοκόμα που θα πρέπει να κάνει αιμοληψία στον Παύλο, δηλαδή τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Στο γύρισμα έπεσε πολύ γέλιο… κάτι που αναμένεται να γίνει και στην προβολή του επεισοδίου, όπως άλλωστε συμβαίνει με την καθημερινή σειρά του σταθμού με πολύ καλούς συντελεστές, μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες.

Βέβαια αξίζει να αναφέρω ότι εκτός από την Κόρα Καρβούνη θα υπάρξουν κι άλλοι σπουδαίοι ηθοποιοί που θα περάσουν σε ρόλους έκπληξη από την κωμική σειρά του ΟΡΕΝ που δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 8 το βράδυ.

SOURCE: NEWSIT.GR

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s