ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ: Όσα θα δούμε στην πρεμιέρα της 28ης Οκτωβρίου

ALPHA – Μετά από 7 χρόνια, ο Σταύρος Θεοδωράκης επιστρέφει στην τηλεόραση με τους «Πρωταγωνιστές» των πικρών μας ημερών.Ποιος ήταν ο Βασίλης Φιλώρας που στις μεγάλες φωτιές του Αυγούστου σκοτώθηκε, στην προσπάθεια του να βοηθήσει στην κατάσβεση; Οι φίλοι του μπαίνουν ξανά στα καμένα και μιλούν στον Σταύρο Θεοδωράκη για τον Βασιλάκη τους, τον ήρωα τους.

Πώς τόλμησε ένας παπάς σ’ ένα χωριό της Ζακύνθου, να τα βάλει με τους αρνητές του κορονοϊού; Η κάμερα των Πρωταγωνιστών τον συνάντησε στο εκκλησάκι του Αγίου Παντελεήμονα και κατέγραψε τις απόψεις του.

Γιατί η Αφγανή, Φαουζία Αλιζάντα ξενυχτούσε κάθε μέρα διαβάζοντας ελληνικά; Και γιατί συστήνει στις συμπατριώτισσες της που ζουν στην Κυψέλη, να μην κρύβονται κάτω από τις μαντήλες;

Ποια είναι η αστυνομικός που συνέλαβε τους δύο άντρες που έδερναν και βίαζαν ιερόδουλες στην Αθήνα; Πώς έφτασε στα ίχνη τους η νεαρή ασφαλίτισσα;Και ποιος είναι ο αστυνόμος που εξιχνίασε την υπόθεση με το βιτριόλι; Και τι του είπε η γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα, μόλις τον αντίκρισε στην πόρτα της;

Οι Πρωταγωνιστές επιστρέφουν με τα ρεπορτάζ και τελικά τις απαντήσεις που απαιτεί η επικαιρότητα. Την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s