Η ΦΑΡΜΑ: Τα νεότερα από την λίστα των παικτών

ANTENNA – Το αγροτόσπιτο έχει δημιουργηθεί (δες εδώ τις αποκλειστικές φωτογραφίες) ο επιστάτης είναι εκεί και περιμένει τους παίκτες για να τους ξεναγήσει στο χώρο και όλα είναι έτοιμα για να ακουστεί το «3, 2, 1 Πάμε!».

Αυτό όμως που δεν ήταν έτοιμο μέχρι πρότινος ήταν η λίστα με τους celebrities που θα διαγωνιστούν στο ριάλιτι. Και μέχρι και την τελευταία στιγμή είχαμε ανακατατάξεις.

Έτσι, η Αγγελική Ηλιάδη -που ήταν ένα από τα πρώτα ονόματα που δέχτηκαν την πρόταση- δεν θα συμμετέχει τελικά στη «Φάρμα». Δυστυχώς, η πρόταση δεν μπορούσε να συνδυαστεί με τις υπόλοιπες επαγγελματικές της δραστηριότητες και έτσι μένει εκτός λίστας.

Εκτός… φάρμας μένει τελικά και η Έλενα Κρεμλίδου που θεωρείτο ένα από τα πρόσωπα που ήθελε πολύ ο ΑΝΤ1 για το συγκεκριμένο project.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης παίδεψε αρκετά τους ανθρώπους της παραγωγής, αλλά είπε τελικά το περιβόητο «ναι» και έχει ήδη φωτογραφηθεί για τις ανάγκες της προώθησης του παιχνιδιού.

«Ναι» είπαν ακόμη η Σάσα Μπάστα, η Αθανασία Τσουμελέκα, η Μαίρη Μηλιαρεση και ο Μάνος Πανταζής που είχε πει αρχικά «όχι», αλλά έγινε «ναι»!

Αυτοί είναι οι σίγουροι μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές. Μέσα στις επόμενες ώρες όμως θα υπάρχουν κι άλλοι αφού το project θα ξεκινήσει να προβάλλεται σε δέκα μέρες.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s