ΕΡΤ3: Έκτακτη ενημερωτική εκπομπή για τον COVID 19

ΕΡΤ3 – Έκτακτη ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ3, για την ανησυχητική πορεία της πανδημίας, την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου, στις 19:10.

Η συνεχής αύξηση του αριθμού των κρουσμάτων κορονοϊού και η ανησυχητική κατάσταση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, εξαιτίας του μεγάλου αριθμού των νοσηλειών χτυπά σήμα κινδύνου στην επιστημονική κοινότητα και στην κοινωνία.

Την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου, στις 19:10, στην έκτακτη εκπομπή «COVID 19 – ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ» συζητάμε για την πορεία της πανδημίας, τις ανησυχίες των επιστημόνων, την ανάγκη προστασίας της κοινωνίας από τον φονικό ιό και τις αποφάσεις που πρέπει να πάρουμε για την ίδια μας την ζωή.

Με ρεπορτάζ, προσωπικές μαρτυρίες, απευθείας συνδέσεις και συζήτηση στο στούντιο μιλάμε ανοιχτά για όλα τα θέματα, απαντάμε σε προβληματισμούς και αμφιβολίες, φωτίζουμε όλες τις πλευρές μιας κατάστασης που θέτει σε σοβαρό κίνδυνο την κοινωνία.

Συμμετέχουν η αναπληρωτής υπουργός υγείας Μίνα Γκάγκα, ο καθηγητής Πολιτικής Υγείας Ηλίας Μόσιαλος από το Λονδίνο, ο καθηγητής Λοιμοξιωλογίας Μανώλης Κογεβίνας από την Βαρκελώνη, ο αν. καθηγητής Παθολογίας Περικλής Παναγόπουλος από την Αλεξανδρούπολη, ο καθηγητής Επιδημιολογίας Χρήστος Χατζηχριστοδούλου από την Λάρισα, ο καθηγητής Καρδιολογίας Βασίλης Βασιλικός από τη Θεσσαλονίκη, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ιεράς Συνόδου Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναροφερσιάλων κ.Τιμόθεος, ο Ανδρόνικος Κουτρουβέλης από τα Ελληνικά Hoaxes.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s