ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ: Με καλεσμένη την Πέμη Ζούνη

ΕΡΤ1 – Μια από τις πιο σημαντικές ηθοποιούς του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, η Πέμη Ζούνη, έρχεται στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος», με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, την Τρίτη 9 Νοεμβρίου, στις 00:15.

Η γοητευτική ηθοποιός, με τη βελούδινη φωνή, μιλάει για την επιστροφή στο θέατρο μετά τους περιορισμούς που επέβαλε η πανδημία και για την ξεχωριστή σχέση της με το σινεμά και την τηλεόραση.

Θυμάται το τηλεοπτικό ντεμπούτο της στην ΕΡΤ, με την πρωτοποριακή για την εποχή της σειρά «Γιάννης και Μαρία» και εξηγεί γιατί στην τηλεόραση προτιμά να κάνει αραιές εμφανίσεις.

Θυμάται ακόμα ρόλους που αγαπήθηκαν και μιλάει με χιούμορ για απρόοπτες στιγμές επί σκηνής, όπως τα δυνατά χαστούκια που έχει δώσει κι έχει λάβει κατά καιρούς για τις ανάγκες ρόλων -ένα εκ των οποίων της ράγισε κάποτε το τύμπανο!

Η Πέμη Ζούνη, σχολιάζει το κίνημα #MeToo και τις διαστάσεις που αυτό πήρε στον χώρο του ελληνικού θεάτρου.

Επίσης, μιλάει για τη σχέση της με την κόρη της και την προοπτική να γίνει γιαγιά, για την εμπειρία της και για τις δυσκολίες που συνάντησε στον χώρο της πολιτικής, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια στην επαγγελματική της ζωή και πώς κατάφερε να τα ξεπεράσει…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s