8 ΛΕΞΕΙΣ: Σε βαθιά νερά ο Σίμος Καραντζάς

ΣΚΑΪ – Η καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ επιστρέφει από βδομάδα στους τηλεοπτικούς δέκτες και οι εξελίξεις είναι συναρπαστικές.

Ο Απόστολος Γκλέτσος έχει κάνει προσωπική επιτυχία στις «8 Λέξεις στο ρόλο του Σίμου Καραντζά, του δημοσιογράφου που δεν τον φοβίζει τίποτα και ξεσκεπάζει τους πάντες! Ακόμα και στο τηλεοπτικό κανάλι του Άκη Αρώνη (Γιώργος Παρτσαλάκης) που δουλεύει έχει κυνηγήσει επικίνδυνα αποκλειστικά ρεπορτάζ.

Τώρα όμως η ζωή του θα κινδυνέψει καθώς θα μπει σε πολύ… βαθιά νερά. Αν και είναι ευτυχισμένος, νιόπαντρος με τη Σμαράγδα (Βαρβάρα Λάρμου), η αυτοκτονία ενός φίλου του, που ήταν μπλεγμένος στον τζόγο, του φαίνεται ύποπτη. Θεωρεί πως δεν είναι αυτοκτονία, αλλά δολοφονία και, όπως μάθαμε, θα αρχίσει να το ψάχνει.

Όμως θα μπει σε ένα κύκλωμα τοκογλύφων, στο οποίο είχε μπλέξει και ο ίδιος παλαιότερα, και θα φτάσει σε ένα πρόσωπο που ούτε καν φανταζόμαστε! Όμως, με αυτήν τη στάση του θα γίνει στόχος και κάποιοι θα υπογράψουν το «συμβόλαιο θανάτου» του ώστε να τον αποτρέψουν να εξαρθρώσει το κύκλωμα τοκογλυφίας. Έτσι, στα επόμενα επεισόδια η Βάνα Δημητρίου θα μας κρατήσει με… κομμένη την ανάσα, καθώς ο αρχηγός των τοκογλύφων (εκεί κι αν είναι η έκπληξη!) θα δώσει εντολή να τον βγάλουν από τη μέση.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: