Πόρτο Λεόνε: Επικό τρολάρισμα με τον… αστυνόμο Μπισμπίκη! «”Βάλτε κρασί” λέει! Έτσι παίρνει σβάρνα αυτοκίνητα μετά!»

Categories

Share

Το όνομα του Βασίλη Μπισμπίκη έχει μονοπωλήσει τη συζήτηση τα τελευταία 24ωρα, όχι μόνο για τον ρόλο του στο Πόρτο Λεόνε, αλλά και λόγω της εμπλοκής του σε τροχαίο στη Φιλοθέη, που οδήγησε στη σύλληψή του. Ο ηθοποιός αφέθηκε ελεύθερος, ωστόσο το θέμα προκάλεσε καταιγισμό σχολίων στο X.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (29/9) βρέθηκε στην Ευελπίδων όπου και μιλώντας στους δημοσιογράφους τόνισε ότι έπραξε τα δέοντα, καλώντας τόσο την αστυνομία όσο και την ασφαλιστική του για να ενημερώσει για το τι συνέβη!

Στο Πόρτο Λεόνε, ο αγαπημένος ηθοποιός υποδύεται τον αστυνόμο Γιάμαρη, και φυσικά το X στάθηκε στο οξύμωρο της υπόθεσης. Οι τηλεθεατές σχολίασαν με τον δικό τους τρόπο, με άλλους να το αντιμετωπίζουν χιουμοριστικά και άλλους να εκφράζονται πιο αυστηρά απέναντί του.

Ο Μπισμπικης αστυνομος🤣🤣#PortoLeone

— Marilou (@MaroulioA) September 29, 2025

Ο Μπισμπικης μέσα σε αστυνομικό τμήμα.
Γελάει ακόμα & η γάτα μου 😂. #PortoLeone pic.twitter.com/kYd2v5zrle

— ♑DimitraAntonia📺❤️🎬 (@DimitraAntonia7) September 29, 2025

Τί ειπε ο Μπισμπικης ,οταν μπηκε στο αστυνομικο τμημα;
“Γεια σας, συνάδελφοι”#portoleone

— OριτζιναλΕφυ (@TadeEfy123) September 29, 2025

Βαλτε μας λιγο κρασι λεει. Να σε κατι τετοια μπλεκει ο μπισμπικης και παιρνει σβαρνα αυτοκινητα μετα #portoleone

— Μπαρμπα Μητσος (@Epaminonda18584) September 29, 2025

Πόρτο Λεόνε – Χ: Σπάραξαν με τον Συσσοβίτη! «Μας διέλυσες!»

Share