ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Έρχονται μεγάλες εξελίξεις

ANTENNA – Διαβάστε όλα όσα πρόκειται να συμβούν αυτή τη βδομάδα στην αγαπημένη σας σειρά ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ. Πέντε επεισόδια γεμάτα ανατροπές και αδρεναλίνη – spoiler alert.

Η Θεοδοσία ζητά από την Ελένη να τη συγχωρέσει, ενώ ο Δούκας με τον Μελέτη σχεδιάζουν, πώς θα αποφύγουν τη σύλληψη του πρώτου. Κι ενώ η Ελένη καταδικάζεται, ο Μιλτιάδης παίρνει το νόμο στα χέρια του, κάτι, όμως, που μετανιώνει. Η Μυρσίνη φυσικά συνεχίζει το σχέδιο της…

Η Ελένη γνωρίζει τον Μάνο Βόσκαρη – διευθυντή των φυλακών – και καταλαβαίνει πως θα της κάνει τη ζωή της κόλαση. Ο Κυπραίος φαίνεται να κλείνει τους λογαριασμούς του με όλους καθώς πλησιάζει η ώρα, που ο Νέστορας θα τον αντιμετωπίσει. Η Μυρσίνη έντρομη, θα συνειδητοποιήσει πως ο Κυπραίος πραγματοποίησε την απειλή του…

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα εδραιώνουν σιγά – σιγά τη θέση τους ως το «πρώτο ζεύγος» στην οικία των Σεβαστών ενώ η Δρόσω μαζεύει τα πράγματα της και φεύγει απ’ το Διαφάνι για ν’ αναζητήσει μια καλύτερη ζωή. Στο μεταξύ ο Κυπραίος και ο Νέστορας έρχονται σε σύγκρουση, η οποία θα έχει μόνο έναν νικητή.

Ο Νικηφόρος κάνει προσπάθειες για να κουμαντάρει την περιουσία των Σεβαστών αλλά τα βρίσκει σκούρα και κάποιες αποφάσεις του τον φέρνουν σε σύγκρουση με την Μυρσίνη και τον Κωνσταντή. Η Δρόσω μένει πλέον στην Αθήνα στο σπίτι του Ανέστη ενός παλιού φίλου του πατέρα της αλλά το περιβάλλον κάθε άλλο παρά φιλικό είναι. Πιάνει δουλειά στο κουτούκι του Ανέστη κι εκεί θα κάνει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Η εβδομάδα φαίνεται να κλείνει με μια απροσδόκητη παγίδα, που στήνει ο Δούκας στη Μυρσίνη.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: