ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Δηλώσεις πρωταγωνιστών για το μέλλον της σειράς και των ρόλων τους

ΑΝΤΕΝΝΑ – Στο περιοδικό «MYtv» και τη Σοφία Τσίρκα έδωσε συνέντευξη ο Νίκος Ψαρράς. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις Άγριες Μέλισσες και το ρόλο του Σταμάτη.

Στα τελευταία επεισόδια βλέπουμε έναν πιο συναισθηματικό Σταμάτη. Θα τον δούμε να αλλάζει;

Ναι, και έχουμε γυρίσει κάποια επεισόδια με το παιδί, που είναι όντως συναισθηματικός, που δίνει υποσχέσεις ότι θα γίνει αυτό που πρέπει. Μαλακώνει, γιατί υπάρχει ένα παιδί σαφέστατα. Είμαι πολύ περίεργος να δω πώς θα τελειώσει αυτό το σίριαλ. Τι θα απογίνει ο Σταμάτης. Βέβαια, θα στενοχωρηθώ πολύ όταν τον αποχαιρετήσω και θα κάνω τελευταία μέρα γύρισμα.

Ο Σταμάτης προσπάθησε να φύγει από το Διαφάνι αφήνοντας πίσω τον Ζαχαρία αλλά το μετάνιωσε.

Ναι, ζητάει συγγνώμη από το παιδί αλλά και από το χωριό. Προσπαθεί να ανατρέψει το ότι όλοι πιστεύουν πώς δεν τον ενδιαφέρει το παιδί.

Για τη Βιολέτα τι αισθάνεται;

Θα ήθελε πολύ να ξαναείχε τη Βιολέτα και να δημιουργούσαν οικογένεια. Είναι, όμως, εγωιστικό, γιατί ο Σταμάτης την έκανε τη γύρα του, γλέντησε και επέστρεψε.

Ποιο θα ήθελες να είναι το τέλος του ρόλου σου;

Θα ήθελα να είναι με τη Βιολέτα και το παιδί και να είναι μία οικογένεια πρότυπο. Να είναι μετανιωμένος, εμπράκτως να δείχνει αυτά που λέει και να τον αγαπήσει όλο το χωριό.

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» ήταν σήμερα η Μαρκέλλα Γιαννάτου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις Άγριες Μέλισσες και το ρόλο της Ζωής Μεγαρίτη, ενώ τόνισε πως από εδώ και στο εξής θα έχει πολύ ενδιαφέρον η πορεία της τηλεοπτικής της κόρης, της Κορίνας.
«Μέχρι το επεισόδιο που έχω διαβάσει, δεν λέω στην Κορίνα ποιος είναι ο πραγματικός της πατέρας. Δεν ξέρω αν θα έπρεπε. Αυτό είναι ένα ερώτημα που έχω και στη ζωή μου, αν θα είχε νόημα να της το πει. Η Ζωή έχει προτεραιότητα τα παιδιά της, οπότε τα δικά της θέλω πάνε πολύ πίσω και καλώς γίνεται αυτό.

Γενικά, οι πιο δύσκολες σκηνές για μένα είναι αυτές που πρέπει να είσαι στο τσακίρ κέφι, μπορώ να τρελαθώ. Πάντα βοηθάει ο Αιμίλιος στις σκηνές και είναι και… μαζόχα! Μου λέει “βάρα κανονικά”, εγώ προσπαθώ να μην τον πονέσω», είπε αρχικά η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Για τον σύντροφό της και σκηνοθέτη τη σειράς, τον Λευτέρη Χαρίτο, η Μαρκέλλα Γιαννάτου είπε: «Το αστείο είναι ότι είχαμε κάποια στιγμή ένα φιλί με τον Κωνσταντή και το σκηνοθετούσε ο Λευτέρης. Έρχεται και μας λέει “θα φιληθείτε σαν άνθρωποι ή θα μας κοροϊδεύουν;”».

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου είπε κλείνοντας για τις Άγριες Μέλισσες, μετά από παρότρυνση της Ναταλίας Γερμανού να δώσει ένα μικρό σπόιλερ, ότι «να πω ότι έχει πολύ ενδιαφέρον η πορεία της κόρης μου».

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: