ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: “Δεν υπάρχει πρόβλεψη για τρίτο κύκλο”

ΑΝΤΕΝΝΑ – Στην εφημεριδα REAL LIFE, μίλησαν οι σεναριογράφοι της σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ. Η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης ξεκαθάρισαν τα πράγματα αναφορικά με όσα ακούγονται για τρίτη σεζόν της σειράς.

“Δεν υπάρχει πρόβλεψη για τρίτο κύκλο «Μελισσών», δεν είναι η δική μας πρόθεση να το συνεχίσουμε. Έχουμε ετοιμάσει μια άλλη σειρά, την οποία αγαπάμε πάρα πολύ και την πιστεύουμε και θέλουμε του χρόνου να δοκιμαστούμε σε αυτήν. Και επειδή πολλά ακούστηκαν τελευταία, δεν έχουμε συμβόλαιο αποκλειστικότητας με κανένα κανάλι, παρά μόνο με τον παραγωγό μας, τον κ. Καραγιάννη. Η πρόταση αυτή συζητιέται ήδη με τον ΑΝΤ1, με τον οποίο έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία, οπότε ευελπιστούμε ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος.”

Επίσης, μίλησαν για φημολογούμενη συνεργασία με το MEGA και ξεκαθάρισαν, πως ως επαγγελματίες προτείνουν σειρές σε διάφορα κανάλια και δεν έχουν αποκλειστική συνεργασία με κάποιο από αυτά:

“Προδοσία είναι αυτό που έκανε ο Νικηφόρος στην Ασημίνα! Εμείς είμαστε ελεύθεροι επαγγελματίες και προτείνουμε σειρές στα κανάλια. Το MEGA έδειξε ενδιαφέρον για μια μίνι σειρά, ένα αστυνομικό δράμα που είχαμε ετοιμάσει και, τη στιγμή που μιλάμε, είμαστε πολύ κοντά στην τελική συμφωνία για 13 επεισόδια που θα παιχτούν τη δεύτερη σεζόν.”

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: