ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Θετικός στον κορονοϊό ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος

ΑΝΤΕΝΝΑ – Τα απανωτά ρεκόρ από τα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα φαίνεται πως χτύπησαν και τις Άγριες Μέλισσες, με αποτέλεσμα τα γυρίσματα να χρειαστεί να τροποποιηθούν, προκειμένου να τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχει ορίσει η Πολιτεία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του DEBATER, ο ταλαντούχος ηθοποιός, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό οπότε αναγκαστικά θα παραμείνει σε καραντίνα.

Αυτή η εξέλιξη προκαλεί μία αναταραχή στα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, τα οποία τροποποιήθηκαν μιας και ο γνωστός ηθοποιός δεν μπορεί να παρίσταται.

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος μπήκε στον νέο κύκλο της σειράς Άγριες Μέλισσες και μάλιστα έχει έναν ρόλο κλειδί στην εξέλιξη της ιστορίας που διαδραματίζεται στα πέτρινα χρόνια της Δικτατορίας.

Ενσαρκώνει τον Πέτρο Ορφανίδη στις Άγριες Μέλισσες, έναν εκδότη της εφημερίδας Ηχώ της Θεσσαλίας. Πρόκειται για έναν άνθρωπο ιδεαλιστή και ευγενή, με την εφημερίδα του να αποφεύγει τις πολιτικές κακοτοπιές.

Ωστόσο, ενώ έχει ένα ήρεμο προφίλ, σιγά σιγά θα ανακαλύψει μία άλλη πλευρά του εαυτού του.

Ο Οδυσσέας Παπασπληλιόπουλος αναφέρθηκε στο πώς του έγινε η πρόταση μιλώντας στην εκπομπή The 2night Show του ΑΝΤ1 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

“Με πήρε τηλέφωνο η υπεύθυνη του κάστινγκ. Εγώ ήμουν στην κουζίνα μου και μαγείρευα. Ήταν σε μια πολύ ψύχραιμη στιγμή. Μήνυμα μου έστειλαν όχι τηλέφωνο για να κλείσουμε ένα ραντεβού με τον Λευτέρη Χαρίτο και να μιλήσουμε για αυτόν τον ρόλο. Να μπορέσει να δει αν πέρα από την επιθυμία και την διάθεση, κουμπώνω. Πρέπει να δεις τους ανθρώπους, αν ταιριάζουν. Κολλάει ένας άνθρωπος με έναν άλλον, που τρέχει δύο χρόνια την σειρά, όπως η Έλλη Τρίγγου;“, δήλωσε αρχικά ο δημοφιλής ηθοποιός.

“Είναι ωραίο να είναι σαφής ο λόγος και καθαρή η εκτίμηση για έναν ηθοποιό… Όλα τα σκέφτηκα, πριν ξεκινήσω. Είναι μια τρομερά καλογυρισμένη δουλειά κι αυτό που κάνει να φέρνει τέσσερα επεισόδια την εβδομάδα με τρομερή προσοχή κι αγάπη για την λεπτομέρεια… Είδα ένα συνεργείο με τόσο σεβασμό κι οι άνθρωποι ξέρουν να κάνουν την δουλειά τους. Από αυτούς που το γράφουν μέχρι τον τελευταίο τεχνικό, που εξηγεί αυτό την επιτυχία της σειράς“, προσέθεσε.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: