ΑΝΟΙΧΤΑ: Αναγκαστική επανάληψη για την εκπομπή

OPEN BEYOND – Σε επανάληψη θα είναι η σημερινή εκπομπή της Αννίτας Πάνια στο OPEN καθώς ο ποδοσφαρικός αγώνας της Εθνικής μας ομάδας ενάντια στην Ισπανία στο πλαίσιο του European Qualifiers οδήγησε το πρόγραμμα στην απόφαση να μην κάψει τον νέο καλεσμένο της εκπομπής “Ανοικτά”.

Ο αγώνας προβλέπεται να τελειώσει γύρω στη 1 μετά τα μεσάνυχτα με την μετάδοση να ξεκινάει στις 21.45, τρία τέταρτα μετά την κανονική ώρα μετάδοσης της εκπομπής, γεγονός που δεν άφησε πολλά περιθώρια για περαιτέρω σκέψη.

Ετσι, προτίμησαν να προβάλλουν σε επανάληψη την εκπομπή της πρεμιέρας με καλεσμένη την Αννα Βίσση, η οποία μπορεί να μην έκανε τα αναμενόμενα ποσοστά τηλεθέασης ωστόσο αποτέλεσε σημείο συζήτησης σε πολλές εκπομπές, μιας και είναι από τις συναντήσεις ανάμεσα στις δυο γυναίκες που κάθε παρουσιαστής ή παρουσιάστρια θα ήθελε να φιλοξενήσει.

Παράλληλα, η εν λόγω εκπομπή φαίνεται πως έχει και την πλήρη στήριξη του καναλιού ενώ τα πρόσωπα που έχουν ήδη φιλοξενηθεί ή θα φιλοξενηθούν στον καναπέ της Αννίτας είναι σίγουρο ότι θα συζητηθούν καθώς δεν εμφανίζονται συχνά στην τηλεόραση.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: