ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ / ΒΙΝΥΛΙΟ: Το μήνυμα του Αντώνη Κανάκη

OPEN – Οι υπογραφές έπεσαν και ο Αντώνης Κανάκης επιστρέφει δυναμικά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του OPEN.

Μέσα στον Ιανουάριο, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού, ο παρουσιαστής αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο «Ανοιχτό Κανάλι» με δύο προγράμματα, που αγαπήθηκαν από το κοινό: το «Ράδιο Αρβύλα» και το «Βινύλιο» με παραγωγό εταιρεία την Tony Productions.

Δίπλα του φυσικά θα είναι ο Γιάννης Σερβετάς, ο Χρήστος Κιούσης και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το «Ράδιο Αρβύλα» θα προβάλλεται στην prime time ενώ το «Βινύλιο» στη late night ζώνη.

Ο Αντώνης Κανάκης, μάλιστα, έστειλε και το πρώτο μήνυμα μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με το OPEN με ένα video μέσα από το κανάλι του «Ράδιο Αρβύλα» στο Youtube.

«Δεν είναι τόσο η ανακοίνωση που θέλουμε να κάνουμε και το τρέιλερ που θα δείξουμε. Θέλουμε να σας πούμε ένα μεγάλο “ευχαριστώ” γιατί όλο αυτό το διάστημα που δεν είμαστε στον τηλεοπτικό αέρα μας έχετε “βομβαρδίσει” με μηνύματα και τόση αγάπη και μας ζητάτε να επιστρέψουμε στην τηλεόραση. Έχει ανακοινωθεί και σας λέμε κι εμείς ότι επιστρέφουμε τηλεοπτικά με μεγάλες δόσεις «Ράδιο Aρβύλα» και «Βινύλιο» από τον Ιανουάριο».

Το πρώτο trailer για το «Ράδιο Αρβύλα» δημοσιεύθηκε στα social media και με βάση τα όσα λέει ο Αντώνης Κανάκης, τα πράγματα αλλάζουν για τη γνωστή ομάδα.

Από τον Ιανουάριο, η γνωστή σατιρική εκπομπή δεν θα παρουσιάζεται μία φορά την εβδομάδα όπως έκανε μέχρι τώρα αλλά καθημερινά στο Open.

Μάλιστα οι «Αρβύλες» θα εμφανίζονται την ώρα που παίζουν απέναντί τους τα κεντρικά δελτία ειδήσεων όπως του Star, του ΣΚΑΪ και του Mega, δηλαδή γύρω στις 20:00 το βράδυ.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: