ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ / ΒΥΝΥΛΙΟ: Και επίσημα στο OPEN!

OPEN – Με τον ALPHA μιλούσαν, με την ΕΡΤ διαπραγματεύονταν, με το MEGA θα υπέγραφαν και κατέληξαν στο OPEN! H είδηση – βόμβα της ημέρας είναι η οριστική συμφωνία του Αντώνη Κανάκη με τον Ιβάν Σαββίδη για τη μετάδοση των εκπομπών ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ και ΒΙΝΥΛΙΟ από το OPEN BEYOND.

Η επιτυχία του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του συνεχιζόταν και στο YOUTUBE παρά τις “πόρτες” του ΑΝΤΕΝΝΑ και του ΣΚΑΪ τις προηγούμενες χρονιές. Η αγάπη του κόσμου για την συγκεκριμένη παρέα παραμένει δυνατή και η δημοφιλία τους αρκετά μεγάλη.

Από πέρσι υπάρχει έντονο παρασκήνιο σχετικά με το ποιος τηλεοπτικός «μνηστήρας» θα καταφέρει να κλείσει τον Mister Αρβύλα και την ομάδα του. Πολλά έχουν γραφτεί και πολλά περισσότερα έχουν ειπωθεί αφού τη μία πάει στην ΕΡΤ, την άλλη μέρα στο OPEN, με άλλους να λένε για τον ALPHA και άλλους για το MEGA, αλλά τελικά… περιμέναμε… χωρίς αποτέλεσμα.

Το ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ (1 φορά την εβδομάδα) και το ΒΙΝΥΛΙΟ (2 φορές την εβδομάδα) θα μεταδίδονται σε ώρα-έκπληξη για το primetime και late night ζώνη, αντίστοιχα.

Η προβολή των εκπομπών θα ξεκινήσει από τα μέσα του Ιανουαρίου.

Ήρθε η ώρα να ξαναπούμε “ευτυχώς που υπάρχει τηλεόραση”;

H ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

To OPEN με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη και την εταιρία παραγωγής Tony Productions.

Τα πλέον αγαπημένα προγράμματα, “Ράδιο Αρβύλα” και “Βινύλιο”, επιστρέφουν τον Ιανουάριο στις τηλεοράσεις σας, αποκλειστικά από τη συχνότητα του OPEN.

Ο Αντώνης Κανάκης μαζί με τον Γιάννη Σερβετά, τον Χρήστο Κιούση και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, θα βρεθούν στην prime time ζώνη του OPEN με το «Ράδιο Αρβύλα» και στη late night με το «Βινύλιο».

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή είναι πλέον γεγονός! «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο», έρχονται πιο δυναμικά από ποτέ στο OPEN!

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: