EDITORIAL: Η απάντηση του primetime.gr στην Ιωάννα Μαλέσκου

PRIMETIME.GR – Κατανοούμε τη σύγχυση και την απελπισία των συντελεστών της εκπομπής “Love it” και της παρουσιάστριας Ιωάννας Μαλέσκου. Η τηλεοπτική χρονιά –σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της AGB– φαντάζει εξαιρετικά οδυνηρή καθώς η τηλεθέαση της συγκεκριμένης εκπομπής παραμένει σταθερά σε μονοψήφια ενώ χθες σημείωσε …4,4% στο δυναμικό κοινό (τελευταία θέση ανάμεσα στις συνολικά 9 εκπομπές που μεταδίδονται ζωντανά από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι). Παράλληλα, εντύπωση προκαλεί και το… 0,6% (ποσοστό δηλαδή μικρότερο της ΜΙΑΣ ΠΟΣΟΣΤΙΑΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ!!!), σε κατηγορία κοινού (Γυναίκες 15-24) που το “Love it”, κατάφερε να… πετύχει.

Όμως, ο καταποντισμός της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης, δεν δίνει το δικαίωμα στους συντελεστές και την παρουσιάστριά της, να ψεύδονται, να απειλούν και να συκοφαντούν το site μας, το primetime.gr, δίχως να έχουν κανένα στοιχείο στα χέρια τους! Κατά τη διάρκεια μιας αυτό-αναφορικής έναρξης της σημερινής εκπομπής της, η Μαλέσκου και οι συνεργάτες της, επιτέθηκαν στο site μας, επειδή εμείς κάναμε απλά τη δουλειά μας. Γράψαμε δηλαδή ρεπορτάζ, που προήλθε μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό που εργάζεται η συγκεκριμένη κυρία, με σκέψεις στελεχών (και όχι αποφάσεις), για την τύχη της -ανύπαρκτης σε τηλεθέαση σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της AGB- εκπομπής της.

Μέσα σε όσα ανυπόστατα επιχείρησε η Μαλέσκου αλλά και οι συνεργάτες της να αρθρώσουν, αναφέρθηκε οτι “το site ανήκει σε όμιλο” (;), στον οποίο ανήκει και η εκπομπή “Super Κατερίνα”, η οποία νωρίτερα είχε αναμεταδώσει το ρεπορτάζ μας. Το ευφάνταστο προφανώς μυαλό των συντελεστών της εκπομπής “Love it”, θέλοντας να ανακαλύψει κάποια…τηλεοπτική συνομωσία σε βάρος της Μαλέσκου, εφηύρε οτι το primetime.gr ανήκει σε…όμιλο που έχει στην κατοχή του και εκπομπές σε άλλα κανάλια!!!

Όλη αυτή η συκοφαντία σε βάρος του primetime.gr, (που ελέγχεται νομικά), διανθίστηκε με απειλητικό ύφος από πανελίστες της εκπομπής “Love it”, οι οποίοι μάλιστα αν και γνώριζαν, σκοπίμως απέκρυπταν την αλήθεια. Που είναι μία και συγκεκριμένη:

ΤΟ PRIMETIME.GR ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΜΙΛΟ!!!

Ο διαχειριστής του site μας, είναι δημοσιογράφος, έχει εμφανιστεί σε τηλεοπτικούς σταθμούς εκπροσωπώντας το primetime.gr και δεν κρύφτηκε ποτέ! Οι συνεργάτες μας, είναι επαγγελματίες δημοσιογράφοι, που εργάζονται παράλληλα σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς (και στον ΣΚΑΪ φυσικά), ΔΕΝ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ και έχουν την ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ να μας δίνουν το πραγματικό ρεπορτάζ τους, δίχως να γλύψουν κανέναν αφεντικό και δίχως να φοβηθούν καμία παρουσιάστρια και κανένα παρουσιαστή. Το site μας δεν έχει διαφημίσεις, δεν βρίσκεται σε κανένα pay roll γραφείου τύπου τηλεοπτικού σταθμού και οι αποκαλύψεις που κάνουν οι επαγγελματίες συνεργάτες μας, μπαίνουν κάτω από την “ομπρέλα” του ονόματός μας, του primetime.gr. Είμαστε λοιπόν απόλυτα ελεύθεροι και μπορούμε να γράφουμε την κάθε αλήθεια που γνωρίζουμε στο τηλεοπτικό πάντα ρεπορτάζ, δίχως εξαρτήσεις, εξασφαλίζοντας στους συναδέλφους που γράφουν εδώ, μέσω της κοινής υπογραφής του primetime.gr, οτι δεν θα χάσουν τη δουλειά που έχουν στα κανάλια, από τη στιγμή που θα μεταφέρουν την αλήθεια για όσα συμβαίνουν εκεί.

Το primetime.gr θα συνεχίσει να γράφει και να αποκαλύπτει, με ρεπορτάζ από τα τηλεοπτικά στούντιο, καμαρίνια και γραφεία. Οι απειλές και η συκοφαντία, δεν μας τρομάζουν.

ΥΓ. Συναδελφική συμβουλή προς τη Μαλέσκου και την παρέα της: Ασχοληθείτε με την εκπομπή σας για να την κάνετε καλύτερη. Δεχθείτε την κριτική, όπως κι εσείς την κάνετε στους πάντες. Διορθώστε τις σημαντικές αδυναμίες σας, δουλέψτε πολύ αντί να σπαταλάτε χρόνο στην τοξικότητα.

σημείωση: Τη φωτογραφία και το video τα δανειστήκαμε από το TLIFE.GR γιατί απλά τα βρήκαμε υπέροχη!

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: