ΑΠΙΣΤΟΣ 12/9/2022: Η Ντερίν ξεφτιλίζει τον Βολκάν δημοσίως

ΣΚΑΪ – Όταν ο άπιστος Βολκάν μπαίνει στη φυλακή, η Ντερίν κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Η Ασιγιά τρέχει να της σώσει τη ζωή, με αποτέλεσμα η φιλία αυτή να σφραγίζεται μοιραία…

Η Ντερίν οδηγείται στην ψυχιατρική κλινική, όπου μένει μήνες. Παλεύει να συνέλθει, να αποβάλλει το μίσος της, αλλά και την εμμονή της με τον άντρα που της κατέστρεψε τη ζωή…

Μόλις βγαίνει, την περιμένει ο Ονούρ, ο οποίος της κάνει πρόταση γάμου και μαζί μεγαλώνουν την Ζεϊνάμπ, ευτυχισμένοι. Βέβαια, όλα αυτά διαλύονται, όταν ο Βολκάν βγαίνει από τη φυλακή.Ο Αλί και ο Ντεμίρ αποφοιτούν, κάνοντας ένα τεράστιο πάρτι. Εκεί είναι όλοι καλεσμένοι, έχοντας πια συμφιλιωθεί. Η Ντερίν και η Ασιγιά αισθάνονται κάπως αμήχανα, όμως πλέον δεν υπάρχει πια κάτι να τις χωρίζει.

Στο σημείο αυτό εμφανίζεται ο Βολκάν, ο οποίος μόλις έχει αποφυλακιστεί. Εισβάλλει στο πάρτι και κάνει φασαρία στην Ντερίν που αποφάσισε να ζήσει τον έρωτα στην αγκαλιά ενός άλλου άντρα.

Εκείνη, αποφασισμένη να βάλει ένα τέλος, τον κοιτάει στα μάτια και τον ξεφτιλίζει δημοσίως. Τον βρίζει, του αναφέρει πως έχει βγει οριστικά από τη ζωή της και πως θα ζήσει μόνος του, όπως του αξίζει!

Ο Βολκάν γίνεται ράκος. Η Ντερίν αρπάζει το παιδί και του γυρίζει την πλάτη. Η Ασιγιά τον μαζεύει και τον πηγαίνει στο σπίτι της μητέρας του, όπου ζει τα τελευταία του χρόνια μόνος, τσακισμένος, χωρίς χρήματα κι οικογένεια.

Η Ντερίν έχει καταφέρει να δώσει την χαριστική βολή στον Βολκάν, στη σειρά Άπιστος.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: