ΑΠΙΣΤΟΣ 18/8/2022: Ο Βολκάν βγάζει τρελή την Ντερίν για να πάρει το παιδί

ΣΚΑΪ – Η κατάσταση με την Ντερίν έχει ξεφύγει. Μετά το ατύχημα που την αφήνει ανάπηρη, ο άπιστος Βολκάν αποφασίζει να κινηθεί νομικά, ώστε να πάρει το παιδί από την αγκαλιά της!

Όλα ξεκινούν, όταν η Ντερίν και η Ασιγιά μπλέκονται σε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Το αμάξι χάνει τον έλεγχο και πέφτει στο γκρεμό. Η Ασιγιά γλιτώνει με μικρούς τραυματισμούς, σε αντίθεση με την Ντερίν που καθηλώνεται σε αναπηρικό καροτσάκι.

Η Ασιγιά φεύγει από την Ραϊδεστό, μαζί με τον Αλί. Η Ντερίν, ανάπηρη πλέον, παλεύει να κρατήσει κοντά της τον Βολκάν. Εκείνος κάνει υπομονή μέχρι η σύζυγός του να περπατήσει ξανά, ώστε να την χωρίσει…

Πράγματι, η Ντερίν περπατά ξανά και το αποκαλύπτει στον σύζυγό της! Ο Βολκάν, αντί να χαρεί, της ζητάει διαζύγιο, μπροστά σε όλους! Της αναφέρει πως δε μπορούν να είναι άλλο μαζί και πως πρέπει η σχέση αυτή να τελειώσει οριστικά.

Η Ντερίν ωρύεται. Δε θέλει να αφήσει τον γάμο της να διαλυθεί. Την ψυχολογική της κατάσταση εκμεταλλεύεται ο Βολκάν, ο οποίος κάνει τα πάντα για να πάρει την μικρή Ζεϊνάμπ μακριά της.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: