ΑΠΙΣΤΟΣ 2/9/2022: Ο Αλί φέρνει άθελά του την οικογένεια σε δύσκολη θέση

ΣΚΑΪ – Ο Αλί μπλέκει σε περίεργα μονοπάτια και φέρνει σε δύσκολη θέση την οικογένειά του, στη σειρά Άπιστος. Ένα ατύχημα θα είναι αρκετό, για να τους αλλάξει όλη τη ζωή. Ένα φρικτό του λάθος θα τον οδηγήσει στο νοσοκομείο, με την Ασιγιά να καταρρέει…

Η Ασγιά πραγματοποιεί μία μεγάλη εκδήλωση στο σπίτι της, για να γιορτάσουν όλοι μαζί την Πρωτοχρονιά. Στην αγκαλιά της έχει τον Αράς, ενώ γύρω της βρίσκονται αγαπημένα της πρόσωπα. Ο Αλί ζητάει από την μητέρα του να περάσει το βράδυ στους φίλους του. Η Ασιγιά του δίνει το ελεύθερο, γνωρίζοντας πως το παιδί της ταλαιπωρήθηκε ήδη αρκετά με το νέο του σχολείο στην Κωνσταντινούπολη.

Οι φίλοι του Αλί συνεχίζουν να τον προκαλούν. Μπορεί να επέστρεψε στην παλιά του καθημερινότητα, όμως δύσκολα μπορεί να προσαρμοστεί. Ο Αλί, ερωτευμένος με μία συμμαθήτριά του, κάνει τα πάντα για να την εντυπωσιάσει. Έτσι, το βράδυ της πρωτοχρονιάς, οι φίλοι του τον προκαλούν να οδηγήσει ένα αυτοκίνητο. Ο Αλί παίρνει το αμάξι, δίχως δεύτερη σκέψη και ξεκινά το ταξίδι σε επικίνδυνους δρόμους…

Ξάφνου, όταν η κοπέλα δίπλα του τού δίνει ένα φιλί, ο Αλί χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να τρακάρει. Όλα γύρω του σκοτεινιάζουν… Το τηλέφωνο της Ασιγιά και του Βολκάν χτυπά, με τους δύο πρωταγωνιστές να καταρρέουν.

Ο Αλί φέρνει άθελά του την οικογένεια σε δύσκολη θέση, στη σειρά Άπιστος. Μπορεί ο νεαρός να συνέρχεται, όμως η κατάληξη δε θα είναι και τόσο καλή. Εξαιτίας του τροχαίου, η Ασιγιά και ο Βολκάν καλούνται να πληρώσουν ένα εξωφρενικό ποσό, ως αποζημίωση.

Η Ασιγιά αγχώνεται, όμως ο Αράς την διαβεβαιώνει πως θα το τακτοποιήσει. Αυτό εξοργίζει ακόμη περισσότερο τον Βολκάν, ο οποίος ξεσπά άσχημα.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: