ΑΠΙΣΤΟΣ 20/9/2022: Ο Σελτζούκ θα εκδικηθεί τον Αράς, για τον πόνο που του προκάλεσε με τον θάνατο του Χαλούκ

ΣΚΑΪ – Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΪ «Άπιστος», καθώς ο Σελτζούκ θα εκδικηθεί τον Αράς, για τον πόνο που του προκάλεσε με τον θάνατο του Χαλούκ.

Ο ξαφνικός θάνατος του Χαλούκ από ανακοπή την ώρα που καυγάδιζε με τον Αράς, έχει κάνει την οικογένεια του να στραφούν εναντίον του. Και μάλιστα το γεγονός αυτό έχει επηρεάσει ιδιαίτερα και τον Σελτζούκ, ο οποίος ενώ είχε μεγαλώσει μόνος του χωρίς μητέρα και πατέρα, το τελευταίο διάστημα ανακάλυψε τη σχέση του με τον Χαλούκ και πατέρας και γιος είχαν έρθει πιο κοντά, προσπαθώντας να αναπληρώσουν το χαμένο χρόνο.

Η κατάσταση σιγά σιγά ξεφεύγει και το κακό δεν θα αργήσει να έρθει στη σειρά «Άπιστος», αφού ο Σελτζούκ θολωμένος θέλει να εκδικηθεί τον Αράς για τον θάνατο του πατέρα του.

Έτσι ο Σελτζούκ πηγαίνει στο σπίτι του Αράς και στα χέρια του κρατά μια μολότοφ. Την ανάβει και την πετάει μέσα στο σπίτι, με αποτέλεσμα τόσο ο Αράς όσο και η μητέρα του να κινδυνεύσουν. Πριν να είναι πολύ αργά, καταφέρνουν να βγουν έξω και να σωθούν, ενώ ο Σελτζούκ απομακρύνεται νομίζοντας πως το σχέδιο του έχει πετύχει και ο Αράς είναι νεκρός.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: