ΑΠΙΣΤΟΣ 23/8/2022: Ο δεύτερος κύκλος ξεκινά απόψε με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο

ΣΚΑΪ – Μετά το ατύχημα που είχαν η Ασιγιά και η Ντερίν, όλα αλλάζουν στην καθημερινότητά τους. Οι δυο τους έπεσαν από το γκρεμό, με το αμάξι να βυθίζεται. Στο σημείο αυτό έτρεξε ο Βολκάν, ο οποίος έβγαλε μια κραυγή πόνου, φωνάζοντας μόνο το όνομα της πρώην συζύγου του, της Ασιγιά.

Η επόμενη μέρα θα είναι πολύ δύσκολη για όλους. Η Ντερίν δε θα μπορέσει να περπατήσει ξανά. Θα καθηλωθεί σε αναπηρικό αμαξίδιο, με τον Βολκάν να μη μπορεί να την χωρίσει για ακόμη μια φορά.

Μετά από το φρικτό αυτό ατύχημα, η Ασιγιά αποφασίζει να φύγει μακριά. Μαζί με τον Αλί, ξεκινά μια νέα ζωή στην Κωνσταντινούπολη, κλειδώνοντας για πάντα το σπίτι της στην Ραϊδεστό.

Εκεί, βρίσκει μία νέα δουλειά, ενώ ο Αλί γράφεται σε άλλο σχολείο. Όλα κυλούν αρμονικά, με την πρωταγωνίστρια να παίρνει επιτέλους μία ανάσα ανακούφισης. Ο Αλί, από την άλλη, υποφέρει στο νέο του σχολείο, όμως δε λέει τίποτα για να μη στεναχωρήσει την μητέρα του.

Η στιγμή που μητέρα και γιος θα επιστρέψουν στη Ραϊδεστό δεν αργεί. Η Μπαχάρ ετοιμάζεται να παντρευτεί και η Ασιγιά δε μπορεί να λείψει από τον γάμο της καλύτερής της φίλης.

Μόλις ο Βολκάν την αντικρίσει ξανά μετά από καιρό, ο εφιάλτης θα ξεκινήσει. Η Ντερίν, αν και καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι, θα κάνει τα πάντα για να αποτελειώσει την Ασιγιά. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς Άπιστος ξεκινάει δυναμικά, με το πρώτο επεισόδιο να προβάλλεται απόψε στον ΣΚΑΙ.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: