ΑΠΙΣΤΟΣ 25/8/2022: Η Ντερίν χωρίζει τον Βολκάν και του παίρνει το παιδί

ΣΚΑΪ – Συναρπαστικά θα είναι όσα θα κάνει η Ντερίν που έχει σκοπό να αναστατώσει και πάλι τη ζωή του Βολκάν που δεν θα πιστεύει στα μάτια του όταν αντιληφθεί πως του έκλεψε το παιδί!

H Nτερίν αποφασίζει να σηκωθεί όρθια, με τον Βολκάν να μένει με ανοιχτό το στόμα και να μην πιστεύει στα μάτια του, με το θέατρο να ξεσκεπάζεται και να τον κάνει έξαλλο.

Την ίδια στιγμή, ο Βολκάν ανακαλύπτει πως η Ντερίν όχι μόνο γνωρίζει τον Αράς, αλλά τόσο καιρό συνωμοτεί με τη γυναίκα του, τη Λεϊλά. Η Μπαχάρ οργανώνει πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια της Ντεριά. Τέλος, η Λεϊλά κηρύσσει ανοιχτά τον πόλεμο στον Αράς.

Αν δεν πάρει πίσω την απόφασή του για το διαζύγιο, τότε εκείνη θα δημοσιοποιήσει κρυφές φωτογραφίες του με την Ασιγιά για να τους διασύρει σε όλη την πόλη.

Η Ντερίν συνεχίζει να βγαίνει έξω όλο και πιο συχνά, νομίζοντας πως έτσι θα κάνει τον Βολκάν να ζηλέψει και να την επιθυμήσει ξανά. Όμως εκείνος για το μόνο που ανησυχεί είναι πως η κόρη τους περνά πολύ χρόνο χωρίς κανέναν από τους δύο γονείς της.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: