ΑΠΙΣΤΟΣ 5/8/2022: Η Ντερίν τρελαίνεται και παίρνει τους δρόμους

ΣΚΑΪ – Η Ντερίν χάνει το μυαλό της με την στάση του Βολκάν, στη σειρά Άπιστος. Όταν η Ασιγιά της δείχνει πως ο άντρας της κλαίει ακόμη στο δωμάτιό της, η Ντερίν καταρρέει. Μέσα της όλα αλλάζουν, όταν συνειδητοποιεί πως o σύζυγός της θέλει ακόμη την πρώην του.

Κάθε λεπτό της ημέρας η Ντερίν ανησυχεί πως ο άντρας της δεν έχει ξεπεράσει ακόμα την Ασιγιά. Όσο όμως προσπαθεί να τον ελέγξει, τόσο τον απομακρύνει από κοντά της. Το χειρότερο είναι πως οι αμφιβολίες της δεν είναι καθόλου αβάσιμες: ο Βολκάν επισκέπτεται απροειδοποίητα την Ασιγιά και της αποκαλύπτει τα πραγματικά του συναισθήματα.

Όλα αλλάζουν από εδώ και στο εξής. Μετά από ένα ηχηρό ξέσπασμα που έχει η Ντερίν στην μητέρα της, τρελαίνεται και παίρνει τους δρόμους. Λίγους μήνες αργότερα, όλοι την αναζητούν, με την υποψία πως κάποιος την απήγαγε.

Οι έρευνες για την Ντερίν ξεκινούν και ο άπιστος Βολκάν απελπίζεται. Ξέρει πως όλα έγιναν εξαιτίας του, όμως δε μπορεί να βγάλει την Ασιγιά από το μυαλό του.

Εν τω μεταξύ, στο παρασκήνιο, μια αθέατη καταιγίδα παίρνει σιγά-σιγά σχήμα και απειλεί να καταστρέψει τα πάντα στο πέρασμά της. Η τεράστια επαγγελματική επιτυχία του Βολκάν στο εξωτερικό αποδεικνύεται ένα ψέμα, ενώ το αμαρτωλό μυστικό του κυρίου Χαλούκ αρχίζει να βγαίνει στην επιφάνεια.

Το μυστικό του κυρίου Χαλούκ φτάνει στα αυτιά της συζύγου του και τώρα ο γάμος τους κρέμεται από μια κλωστή. Ταυτόχρονα, ένας φίλος από τα παλιά εμφανίζεται στη ζωή της Ασιγιά και την κάνει να χαμογελά ξανά μετά από πολύ καιρό.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: