ΑΠΙΣΤΟΣ 5/9/2022: Η Ασιγιά στήνει παγίδα στον Βολκάν και η Ντερίν πέφτει σε αυτή

ΣΚΑΪ – Η Ασιγιά εκδικείται και διαλύει ψυχολογικά την Ντερίν και τον Βολκάν, στη σειρά Άπιστος. Αυτός φαίνεται να είναι ο μοναδικός τρόπος, όχι απλά να εκδικηθεί, αλλά να βγάλει μια και καλή από τη ζωή της τους ανθρώπους που την κατέστρεψαν.

Ζητά από την Ντέρια να θέσουν σε εφαρμογή ένα σχέδιο. Στέλνει ένα μήνυμα γεμάτο υποσχέσεις στον Βολκάν να έρθει σπίτι της, για να συζητήσουν. Του ανοίγει την πόρτα φορώντας ένα μαύρο νυχτικό και κρατώντας ένα ποτήρι κρασί.

Οι δυο τους κάθονται στον καναπέ και συζητούν, όσο η Ντέρια πηγαίνει τον Αλί στο σπίτι της Ντερίν, για να παίξει με τον μικρό της αδελφό. Η Ντέρια ομολογεί “καταλάθος” πως έφερε το παιδί στο σπίτι τους, διότι ο Βολκάν και η Ασιγιά έχουν ραντεβού.

Τότε, η Ντερίν χάνει τα λογικά της. Παίρνει τους δρόμους, αποφασισμένη να βάλει ένα τέλος σε αυτή την παράνοια. Στο μεταξύ, η Ασιγιά έχει αφήσει πίσω την πόρτα του σπιτιού μισάνοιχτη…

Καθώς συζητούν, η Ασιγιά ρίχνει κόκκινο κρασί στο πουκάμισο του Βολκάν. Αμέσως του ζητάει να το βγάλει, για να του το καθαρίσει. Εκείνη συνεχίζει να φοράει το μαύρο της νυχτικό, όσο ο Βολκάν είναι γυμνός από τη μέση και πάνω.

Εκείνη τη στιγμή, μπουκάρει η Ντερίν μέσα στο σπίτι και τα ισοπεδώνει όλα! Βλέπει τον σύζυγό της με την πρώην του και θολώνει. Το κόλπο της Ασιγιά πέτυχε και ο εφιάλτης για το ζευγάρι ξεκινά..

Η Ντερίν ουρλιάζει στον άπιστο Βολκάν και στην Ασιγιά, με τον πρωταγωνιστή να βρίσκεται ανάμεσα στις δύο γυναίκες της ζωής του, σοκαρισμένος.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: