ΑΠΙΣΤΟΣ 6/9/2022: Κι όμως, η Λέιλα δε το βάζει κάτω

ΣΚΑΪ – Κι όμως, η Λέιλα δε το βάζει κάτω. Είναι αποφασισμένη να ξανά κερδίσει τον Αράς, παρόλο που εκείνος είναι κάθετος μαζί της… Αυτό δε την εμποδίζει, από το να τα βάλει με την Ασιγιά, την οποία και θεωρεί εχθρό της.

Ο Αράς, έχοντας θυμηθεί πια όλο το παρελθόν του, ξεσπά άσχημα στην Λέιλα. Της ξεκαθαρίζει πως εάν δε δεχτεί το διαζύγιο, θα κοινοποιήσει στα μέσα πως ο λόγος που χωρίζουν, είναι η απιστία της.

Για να τον προλάβει, η Λέιλα κάνει το αντίθετο, χρησιμοποιώντας την Ασιγιά, στη σειρά Άπιστος. Δημοσιεύει πως ο λόγος που χωρίζει από τον αγαπημένο της είναι η Ασιγιά και πως για ακόμη μια φορά η περίφημη αυτή γιατρός κατάφερε να χωρίσει ένα ζευγάρι.

Αυτό εξοργίζει την Ασιγιά, η οποία ζητά από τον Αράς να τελειώσει η ιστορία τους. Εκείνος κάνει τα πάντα για να την κρατήσει κοντά του, αγνοώντας πως όλοι είναι κάθετοι με αυτή τη σχέση.

Ο Αλί και ο Βολκάν συμμαχούν, για να μη παντρευτεί η Ασιγιά. Αντίστοιχα, η Ντερίν βοηθάει την Λέιλα στα πανούργα της σχέδια, χωρίς να το παραδέχεται…

Την ίδια στιγμή, η Ασιγιά καλείται να αντιμετωπίσει την Λέιλα πρόσωπο με πρόσωπο, στη σειρά Άπιστος. Οι δυο τους πιάνονται στα χέρια και η κατάσταση, δυστυχώς, βγαίνει εκτός ελέγχου για όλους.

Η Ντερίν απατάει τον Βολκάν

Ο Ονούρ είναι ο άνδρας που θα μπει στη ζωή της Ντερίν, αλλά η εμμονή της με τον Βολκάν δεν την αφήνει να ζήσει έναν πραγματικό και μεγάλο έρωτα!

Όλα θα αρχίσουν όταν ένα βράδυ κάποιος άγνωστος προσπαθεί να επιτεθεί στην Ντερίν στον δρόμο και ο Ονούρ εμφανίζεται και τη σώζει. Εκείνος εντυπωσιάζεται μαζί της, ανταλλάσσουν τηλέφωνα και ξεκινάει ένα φλερτ μεταξύ τους. Μόνο που η Ντερίν δεν του έχει αναφέρει πως είναι παντρεμένη με παιδί. Εντελώς τυχαία ο εν λόγω άντρας είναι φίλος του Αράς και εκείνος τον προσκαλεί με τη νέα του φίλη στο πάρτι γενεθλίων που θα κάνει, χωρίς να ξέρει πως πρόκειται για την Ντερίν. Όταν οι δυο τους εμφανίζονται, η Ασιγιά σοκάρεται.

Όπως και η Ντερίν που δεν είχε ιδέα για το πού θα πήγαινε. Ο Αράς προειδοποιεί τον φίλο του: «Μείνε μακριά της! Είναι επικίνδυνη». Στη συνέχεια, στο πάρτι εμφανίζεται και ο Βολκάν, ο οποίος όταν βλέπει τον Ονούρ να αγγίζει τη γυναίκα του θυμώνει, αλλά δεν χάνει και την ευκαιρία να της πει: «Βλέπω βρήκες ήδη αντικαταστάτη! Αυτή η εικόνα είναι ό,τι πρέπει για να βγει υπέρ μου το διαζύγιο». Ο Ονούρ που το ακούει σοκάρεται, καθώς δεν είχε ιδέα για όλα αυτά. Παρότι εκείνος εξαφανίζεται, η Ντερίν τον ψάχνει προκειμένου να τον χρησιμοποιήσει για να κάνει τον Βολκάν να ζηλέψει. Στο μεταξύ, η Ασιγιά, που έχει χωρίσει με τον Αράς, αποφασίζει να πάρει την εκδίκησή της από τον Βολκάν και την Ντερίν.

Έτσι βάζει στόχο να κάνει τον Βολκάν να πιστέψει πως ακόμα τον θέλει, τον πιέζει να πάρει διαζύγιο, ενώ η Ντερίν αρχίζει να χάνει το μυαλό της απ’ όλα αυτά. Παράλληλα αποκαλύπτει στον Ονούρ όλη την αλήθεια για το ποιος είναι ο χαρακτήρας της Ντερίν. Ένα πρωί, η Ντερίν επισκέπτεται τον Ονούρ και εκείνος τηε λέει: «Απέδειξέ μου πως πράγματι με θέλεις και ενδιαφέρεσαι για εμένα», και τότε οι δυο τους φιλιούνται χωρίς να ξέρουν πως αρκετές ημέρες αργότερα κι ενώ πιστεύει πως όλα πάνε καλά με τον γάμο της η Ντερίν μαθαίνει πως το σπίτι που αγόρασαν ο Βολκάν το έγραψε στον Αλί, ενώ ο άντρας της και η Ασιγιά έχουν φιληθεί.

Αυτό τη σοκάρει και πάει να βρει τον Ονούρ. Είναι ο μόνος άνθρωπος που την ακούει. «Δεν σου αξίζει τέτοια ζωή, είσαι νέα, όμορφη, γιατί χαραμίζεσαι για έναν άντρα που θέλει κάποια άλλη γυναίκα! Αξίζεις τα καλύτερα», της λέει. Όμως εκείνη είναι αποφασισμένη να μην αφήσει την Ασιγιά να κερδίσει! Ο Ονούρ επιμένει: «Κατάλαβε επιτέλους πως ο Βολκάν είναι ο μόνος που φταίει για όσα συμβαίνουν και όχι η Ασιγιά».

Η Ντερίν ξεσπάει και ο Ονούρ βλέπει πως η κοπέλα χρειάζεται επειγόντως ιατρική βοήθεια, όμως κανείς δεν είναι διατεθειμένος να τη βοηθήσει. Η ίδια φτάνει σε τέλμα και ισορροπεί ανάμεσα στην τρέλα και τη λογική! Από την εμμονή της για τον Βολκάν, αλλά και το μίσος της για την Ασιγιά, κάνει πράξεις που τη φέρνουν αντιμέτωπη ακόμα και με τη δικαιοσύνη. Ο Ονούρ, σαν δικηγόρος που είναι, τη βοηθάει και οι δυο τους έρχονται ξανά κοντά και καταλήγουν να κάνουν έρωτα! Η Ντερίν όμως στη συνέχεια φεύγει μετανιωμένη, ραγίζοντας ξανά την καρδιά του Ονούρ.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: