ΑΠΙΣΤΟΣ 9/9/2022: Η Ντερίν δέχεται πρόταση γάμου από άλλον άντρα

ΣΚΑΪ – Η μεγάλη ανατροπή έρχεται! Η Ντερίν θα δεχτεί σύντομα την πρόταση γάμου που θα της αλλάξει τη ζωή, στη σειρά Άπιστος. Ο Βολκάν αποτελεί πια παρελθόν και κανείς δε μπορεί να της στερήσει την ευτυχία.

Όλα ξεκινούν όταν γνωρίζει τον Ονούρ, τον φίλο του Αράς. Ο Ονούρ είναι δικηγόρος και εντυπωσιάζεται από την ομορφιά της Ντερίν. Μόνο που αυτό το ειδύλλιο δεν ξεκινά ρομαντικά..

Η Ντερίν τον χρησιμοποιεί για να κάνει τον Βολκάν να ζηλέψει. Εκείνος το αντιλαμβάνεται και της ζητάει να μη τον πλησιάσει ξανά. Οι δυο τους τσακώνονται έντονα, με αποτέλεσμα να απομακρύνονται ο ένας από τον άλλον…

Σύντομα, όμως, ο Ονούρ θα ξανά κάνει την προσπάθειά του. Βλέπει πως η Ντερίν χρειάζεται άμεσα ψυχιατρική υποστήριξη. Βλέπει πόσο ευάλωτη είναι και συνειδητοποιεί πως δε μπορεί να την αφήσει στα χέρια του Βολκάν.

Οι δυο τους παραδίνονται στη δύνη του έρωτα, αγνοώντας τις συνέπειες. Η Ντερίν περνά καυτές νύχτες με τον Ονούρ στην αγκαλιά της, με αποτέλεσμα να γίνεται και η ίδια “άπιστη” απέναντι στον Βολκάν..

Όλα μπλέκονται μεταξύ τους. Ο Βολκάν δείχνει να ζηλεύει, αλλά ταυτόχρονα πολιορκεί και την Ασιγιά. Ο Ονούρ, ως δικηγόρος, δέχεται να στηρίξει νομικά την Ντερίν για να κρατήσει το παιδί…

Στο φινάλε της σειράς, ο άπιστος Βολκάν μπαίνει στη φυλακή και ο Ονούρ κάνει πρόταση γάμου στην Ντερίν. Για πρώτη φορά, η ηρωίδα της σειράς λογικεύεται και φτιάχνει μία νέα οικογένεια, πλάι σε έναν άντρα που την αγαπάει πραγματικά.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: