ΑΠΙΣΤΟΣ: Στο μεγάλο φινάλε θα δούμε την υπέρτατη ανατροπή

ΣΚΑΪ – Μια μεγάλη ανατροπή έρχεται στο φινάλε της σειράς Άπιστος. Οι δυο γυναίκες, Ασιγιά και Ντερίν, όπως έχει ήδη γραφτεί εδώ στο Youfly.com, συμφιλιώνονται και ενώνουν τις δυνάμεις τους με κοινό σκοπό. Βγάζουν τον Βολκάν από τη ζωή τους και κάνουν μία νέα αρχή, χωρίς δυστυχία.

Όλα αρχίζουν μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που θα διαπράξει η Ντερίν. Μόλις ο Βολκάν μπει στη φυλακή για χρέη και εξαπάτηση, η Ντερίν θα θελήσει να βάλει τέλος στη ζωή της, δείχνοντας απελπισμένη.

Θα φτάσει σε έναν γκρεμό και θα επιχειρήσει να πηδήξει, μη μπορώντας να ζήσει χωρίς τον αγαπημένο της Βολκάν. Η Ασιγιά θα τρέξει σε αυτό το σημείο και θα την πάρει στην αγκαλιά της, σώζοντάς της τη ζωή. Έκτοτε, όλα θα αλλάξουν στη σειρά Άπιστος, με την Ασιγιά να αφήνει ολόκληρη την περιουσία της στην Ντερίν!

Πράγματι, η Ντερίν θα πάρει μία μεγάλη απόφαση. Η Ασιγιά θα καταφέρει, για πρώτη φορά, να την ταρακουνήσει με τα λόγια της.

Μόλις καταφέρει να συνέλθει από αυτή την παράνοια κι εμμονή της για τον Βολκάν, θα καταλάβει πως η πρώην του μόνο το καλό της ήθελε. Θα ζητήσει συγγνώμη από την Ασιγιά και μαζί θα κάνουν μία νέα αρχή.

Η Ασιγιά θα φύγει για πάντα στην Αγγλία, αφήνοντας πίσω της το παρελθόν στη Ραϊδεστό. Λίγο πριν φύγει, η Ασιγιά θα γράψει την περιουσία της στην Ντερίν, κλείνοντας κάθε λογαριασμό της, στη σειρά Άπιστος. Θα της δείξει εμπιστοσύνη, αφήνοντάς της τα περιουσιακά στοιχεία.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: