ΑΠΙΣΤΟΣ: Η Μελίζ Σεζέν μίλησε για τον ρόλο της Ντερίν

ΣΚΑΪ – Η αγαπημένη ηθοποιός Μελίζ Σεζέν, ή αλλιώς “Ντερίν”, μίλησε στον τουρκικό τύπο για τη σειρά Άπιστος, που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές ανά τον κόσμο. Ο εκρηκτικός της ρόλος κατάφερε να εκνευρίσει τον κόσμο, με αποτέλεσμα αρκετοί να την σταματούν στο δρόμο και να την φωνάζουν… αντροχωρίστρα!

Η ίδια εξήγησε πως δε την ενοχλούσε, διότι προς τα τελευταία επεισόδια, έρχεται στην επιφάνεια η ευαίσθητη πλευρά της Ντερίν. Πράγματι, όταν η νεαρή ηρωίδα ηρεμήσει και δει καθαρά, θα διαπιστώσει πως ο Βολκάν είναι το αγκάθι στη ζωή της και όχι η Ασιγιά.

Η αλλαγή της θα είναι τεράστια. Το μίσος της θα φύγει και η γυναικεία αλληλεγγύη θα επικρατήσει. Η Ντερίν θα ζητήσει συγγνώμη από την Ασιγιά, βγάζοντας τελείως από τη ζωή της τον Βολκάν.

Η Μελίζ Σεζέν μίλησε για τον ρόλο της Ντερίν, στη σειρά Άπιστος, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά:

«Στην αρχή είχα πολύ έντονες αντιδράσεις, όλος ο κόσμος μισούσε την Ντερίν. Υπήρχαν σχόλια που μιλούσαν απευθείας στην ηρωίδα, προσβάλλοντάς τη. Μερικές φορές μπέρδευαν ακόμη και μένα με την Ντερίν. Καθώς προχωρούσαν τα επεισόδια, έλαβα μηνύματα από πολλές γυναίκες που μου εκμυστηρεύτηκαν ότι καταλάβαιναν την πρωταγωνίστρια, γιατί βρίσκονταν στην ίδια θέση με εκείνη. Φυσικά, χρειάζεται θάρρος για να το πεις αυτό, οι άνθρωποι συνήθως δε θέλουν να το εκφράσουν, ακόμα κι αν βρίσκονται σε αυτή τη θέση, ακόμη κι αν είναι το τρίτο πρόσωπο μιας σχέσης. Γνωρίζοντας καλύτερα την Ντερίν στην πορεία, χάρηκα πολύ που τελικά κατάλαβαν τι άνθρωπος ήταν πραγματικά».

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: