ΑΠΙΣΤΟΣ: Η Ντερίν πέφτει θύμα απαγωγής

ΣΚΑΪ – Καταιγιστικές προβλέπονται οι εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων της δραματικής σειράς του ΣΚΑΙ, Άπιστος, η οποία έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό καθώς μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων παρακολουθεί φανατικά κάθε βράδυ στις 21:00 τις εξελίξεις της. Για ακόμα μια φορά, στο προσκήνιο θα βρεθεί η Ντερίν η οποία θα όπως όλα δείχνουν θα πέσει θύμα απαγωγής στα επόμενα επεισόδιο της σειράς, Άπιστος.

Ένας νέος πόλεμος ανάμεσα σε Ντερίν και Βολκάν ξεσπά! Ο ίδιος παίρνει την μεγάλη απόφαση να της ανακοινώσει πως είναι ακόμα ερωτευμένος με την Ασιγιά. Η Ντερίν είναι συντετριμμένη μετά τις αποκαλύψεις αυτές και ένας νέος πόλεμος μεταξύ τους ξεσπά. Η Ντερίν ξεκινά μια επίθεση στην Ασιγιά δίχως τέλος. Ο Βόλκαν αποφασίζει να μιλήσει στην Ντερίν και την επισκέπτεται σπίτι της αλλά δεν την βρίσκει εκεί.

Η γυναίκα είναι εξαφανισμένη και όλα δείχνουν πως έχει πέσει θύμα απαγωγής. Ολόκληρη η πόλη και η αστυνομία κινητοποιείται για να την βρει. Ο Βολκάν ξεκινά έναν αγώνα για να την εντοπίσει και στην πορεία της αναζήτησης του έρχεται αντιμέτωπος με μια αποκάλυψη που θα τον σοκάρει. Θα καταφέρει να εντοπίσει τελικά την Ντερίν στην σειρά Άπιστος ή όχι;

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: