ΑΠΙΣΤΟΣ: Η Νιλ θα μας απασχολήσει αρκετά ως το τέλος της σειράς

ΣΚΑΪ – Η Νιλ είναι μία ηρωίδα που θα μας απασχολήσει αρκετά ως το τέλος της σειράς Άπιστος. Την γνωρίσαμε ως ένα δυστυχισμένο κορίτσι που βρισκόταν σε μία τοξική σχέση και κακοποιούταν συστηματικά από τον απατεώνα φίλο της Σελτζούκ.

Όταν συνάντησε την Ασιγιά, οι δυο τους συμμάχησαν εναντίον των συντρόφων τους. Η Ασιγιά γίνεται ο φύλακας άγγελος της Νιλ και την προστατεύει, ενώ η Νιλ γίνεται η καλή φίλη και πληροφοριοδότης της Ασιγιά..

Ο Σελτζούκ, όμως, άλλαξε και έδειξε πόσο πολύ αγαπάει τη Νιλ. Έτσι, θα ζητήσει από την κοπέλα του να χωρίσουν, απομακρύνοντάς την οριστικά από τη ζωή του.

Αμέσως, θα τρέξει στο πλευρό της Νιλ, κάνοντάς της πρόταση γάμου. Το μόνο που θέλει είναι να είναι στο πλευρό της, αφήνοντας πίσω τα παλιά. Άλλωστε, στο φινάλε της σειράς, όλοι θα έχουν πάρει αυτό που τους αξίζει.

Η Ντερίν και ο Ντεμίρ θα αγκαλιάσουν τον Σελτζούκ ως μέλος της οικογένειας. Όλοι μαζί θα γίνουν μια γροθιά, με αποτέλεσμα ο Σελτζούκ να αισθάνεται πως ανήκει κάπου, ύστερα από τόσα χρόνια μοναξιάς.

Αντίστοιχα, η Νιλ θα προοδεύσει στον χώρο της μαγειρικής. Θα γίνει γνωστή σεφ και θα κάνει τεράστια καριέρα. Θα σταθεί στο πλευρό του Σελτζούκ και μαζί θα κάνουν μία νέα αρχή, γεμάτη επιτυχίες.

Ειδικά όταν η Νιλ μάθει πως είναι έγκυος, όλα θα αλλάξουν στo τέλος της σειράς Άπιστος. Ο Σελτζούκ και η αγαπημένη του θα ανακαλύψουν πως περιμένουν ένα μικρό κοριτσάκι, το οποίο έρχεται στον κόσμο για να σφραγίσει τον έρωτά τους.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: