ΑΠΙΣΤΟΣ: Το τελευταίο επεισόδιο αναμένεται να μας κόψει την ανάσα

ΣΚΑΪ – Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς “Άπιστος”, αναμένεται να μας κόψει την ανάσα. Κάποιοι πρωταγωνιστές πληρώνουν τα λάθη τους, την ίδια στιγμή που άλλοι οδηγούνται στη δική τους λύτρωση…

Ένα φινάλε που γεννά ερωτηματικά και φέρνει συγκίνηση. Ένα φινάλε στο οποίο κερδίζει η γυναικεία αλληλεγγύη, η εμπιστοσύνη και η αγάπη. Η Ντερίν και η Ασιγιά αφήνουν πίσω τους τις διαφορές τους.

Ο Βολκάν, αφού έχει φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή τους, μπαίνει στη φυλακή. Πλέον, τον έχουν εγκαταλείψει και η Ασιγιά και η Ντερίν. Καμία δεν είναι στο πλευρό του, καμία δε τον υπολογίζει πια.

Μόλις βγαίνει από τη φυλακή, βλέπει τις δύο γυναίκες της ζωής του ευτυχισμένες, χωρίς αυτόν. Ο Αλί αποφοιτά από το σχολείο, έχοντας συμφιλιωθεί με τον Ντεμίρ. Η Ντερίν έχει βρει τον έρωτα σε έναν άνθρωπο που την αγαπά αληθινά και μεγαλώνει μαζί του την κόρη της.

Η Ασιγιά οδηγεί τον Βολκάν στο σπίτι της μητέρας του και τον αφήνει να ζήσει μόνος του. Λίγο αργότερα, εκείνος πεθαίνει με άδοξο τρόπο. Η Ντερίν και η Ασιγιά μεγαλώνουν τα παιδιά τους με αγάπη, κυνηγώντας η κάθε μία τα όνειρά της.

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς Άπιστος, θα μεταφερθούμε 20 χρόνια μετά. Ο Αλί και η αδελφή του, η Ζεϊνάμπ θα επισκεφτούν τον τάφο του πατέρα τους. Τα δύο αδέλφια θα μιλήσουν για τα λάθη του, αλλά και για το πως πέρασαν τα χρόνια. Είναι ενωμένοι κι αγαπημένοι.

Χαρούμενο τέλος θα έχουν και η Νιλ με τον Σελτζούκ. Θα αφήσουν στην άκρη το δύσκολο παρελθόν τους, φέρνοντας στον κόσμο το μωρό τους.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: