ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ / BLACKOUT: Έρχεται στον ALPHA με παρουσιαστή τον Τσαλίκη;

ALPHA – Στην εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου μίλησε ο Γιώργος Τσαλίκης για τα επόμενα τηλεοπτικά του σχέδια. Και όταν λέμε μίλησε εννοούμε δεν αάντησε σε καμία από τις φήμες, που τον ρώτησε ο δημοσιογράφος της εκπομπής, προφανώς έχοντας καμμένη τη γούνα του από την όλη φάση με τον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του primetime.gr, όμως, ο ALPHA έχει εξασφαλίσει το τηλεπαιχνίδι BLACKOUT που είχαμε γνωρίσει παλαιότερα από τον ΑΝΤΕΝΝΑ με παρουσιάστρια τη Νάντια Μπουλέ.

Έως τώρα ξέραμε τα εξής: Σύμφωνα με τη Ναταλία Ανδρικοπούλου, το τηλεπαιχνίδι – ριάλιτι επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του καναλιού της Κάντζας, χωρίς ακόμα να έχει βρεθεί το άτομο που θα το παρουσιάσει.

Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» από δοκιμαστικό έχουν ήδη περάσει η Κατερίνα Ζαρίφη, η Κατερίνα Στικούδη, ο ηθοποιός Μελέτης …

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του primetime.gr, και πάλι, ο Γιώργος Τσαλίκης (παρότι δεν το παραδέχθηκε) είναι ένα βήμα πριν υπογράψει για την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιου.

Οι πληροφορίες για παρουσίαση του CASH OR TRASH και το ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ διαψεύδονται προς το παρόν.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: