ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ / LOVE IT: Σοβαρές σκέψεις για κόψιμο της εκπομπής

ΣΚΑΪ – Αλλαγή… “βόμβα” στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, αναμένεται να “σκάσει” μέσα στο άμεσα προσεχές διάστημα, στην περίπτωση που η Ιωάννα Μαλέσκου δεν ανακάμψει στους πίνακες τηλεθέασης.

Η πολύ δύσκολη χρονιά που διανύει ήδη για το μήνα Σεπτέμβριο η εκπομπή (στις 30/9 κλείνει ένα μήνα στον “αέρα”), έχει θορυβήσει τους υπεύθυνους του σταθμού, ενώ όπως μαθαίνουμε και οι σχέσεις της παρουσιάστριας με υψηλά ιστάμενα στελέχη, βρίσκονται στο χειρότερο σημείο τους.

Έτσι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας (και μάλλον από εδώ θα το μάθει και η ίδια η παρουσιάστρια), το κανάλι εξετάζει ήδη το ενδεχόμενο να μεταφέρει από το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου στο καθημερινό, στη θέση του “Love it“, τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα!

Το “Όλα Γκουντ“, μπορεί να μην υπερτερεί του ανταγωνισμού του τα Σαββατοκύριακα, αλλά για τα στελέχη του ΣΚΑΪ, είναι πολύ πιο δομημένο και με πιο δυνατή ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Επίσης, Γρηγόρης και Ναταλί, έχοντας παράλληλα και την παρουσίαση του Big Brother, μπορούν να ενισχύσουν περισσότερο μέσα από μια καθημερινή παρουσία το ριάλιτι του σταθμού που επίσης πιέζεται ως προς την τηλεθέαση.

Το σχέδιο για την αντικατάσταση της Ιωάννας Μαλέσκου από τους… όλα γκουντ, μαθαίνουμε οτι αυτή τη στιγμή βρίσκεται “επι χάρτου”, ώστε να λυθούν κάποια παραγωγικά θέματα.

Και θα τεθεί σε εφαρμογή, αν το “Love it” δεν καταφέρει να πάρει τα πάνω του.

Όσο για την Ιωάννα Μαλέσκου και την εκπομπή της, δεν είναι σίγουρο οτι θα πάρει τη θέση των Γκουντάρα Κάκκαβα τα Σαββατοκύριακα, αν και αυτό το σενάριο δεν έχει προς το παρόν αποκλειστεί!

Και αυτή δεν θα είναι η μόνη μεγάλη αλλαγή στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ…

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: