ΑΝΤΕΝΝΑ: Αποχωρεί ο Αρναούτογλου;

ΑΝΤΕΝΝΑ – Είναι αναμφίβολα ένα από τα μεγάλα ονόματα του ANT1 και από τους παρουσιαστές που επιλέγουν να κάνουν μακροχρόνιες συνεργασίες. Ο λόγος για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει το The 2night show στη late night ζώνη του ANT1. Ποιο θα είναι, όμως, το μέλλον αυτής της συνεργασίας;

Όπως αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αυτό το καλοκαίρι αναμένεται να πάρει τον χρόνο του και να αποφασίσει αν θα μείνει η όχι στον τηλεοπτικό σταθμό. Το συμβόλαιο του γνωστού παρουσιαστή θα λήξει το καλοκαίρι κι εκείνος θα προχωρήσει σε συζητήσεις που θα ορίσουν το τηλεοπτικό του μέλλον.

Αυτό που έγινε, μάλιστα, γνωστό μέσα από το τηλεοπτικό ρεπορτάζ της εκπομπής είναι πως τόσο το Mega, όσο και η Barking Well του Νίκου Κοκλώνη θέλουν πολύ μια συνεργασία με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο Γρηγόρης με τη σειρά του αυτό που λέει είναι ότι στηρίζει τις μακροχρόνιες συνεργασίες, ωστόσο το περιβάλλον του έχει αποκαλύψει πως υπάρχουν κάποια παράπονα από τον σταθμό.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: