ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΜΑ: Τι θα δούμε Δευτέρα και Τρίτη στην καθημερινή σειρά του ALPHA

ALPHA – Κορίνα και Τζοβάνα πάνε στο σπίτι του Δημήτρη για να ζητήσουν βοήθεια για τον εργολάβο που πήρε την προκαταβολή κι εξαφανίστηκε. Ο Δημήτρης ενημερώνει τον Θωμά και συμφωνεί να κρατήσει το στόμα του κλειστό για να μην το μάθει η Ρωξάνη.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Βασίλης συζητάει με τη Νικόλ για τη σχολή και έρχονται πιο κοντά. Παράλληλα στο σχολείο, το θεατρικό των παιδιών δείχνει να μην πηγαίνει καλά, μέχρι που περνάει από οντισιόν η Δανάη.

Πως θα αντιδράσει η Ρωξάνη όταν μάθει τελικά το νέο φιάσκο της ΑΡΜΕΚΟ;

Ο Μενέλαος δέχεται να αναλάβει την διεύθυνση της εταιρίας, με την προϋπόθεση ότι θα είναι μαζί του και…η Όλγα!

Οι δυο τους σκάνε στην εταιρία αποφασισμένοι να τα βάλουν όλα σε τάξη, με την Όλγα κέρβερο στο γραφείο του Μενέλαου με στόχο να τον κρατήσει ήρεμο, πράγμα που φυσικά προκαλεί εγκεφαλικά στην Τζοβάνα.

Εγκεφαλικά σαν αυτά που παθαίνει ο Θωμάς όταν μαθαίνει ότι ακόμα δεν έχουν βρει τον εργολάβο που τους έκλεψε, με τον Δημήτρη να ψάχνει λύσεις και την Έλλη να προσπαθεί να μπαλώσει το έλλειμα στα λογιστικά.

Την ίδια στιγμή, η Ρωξάνη, για να μαζέψει όσα λεφτά μπορεί, αποφασίζει να κάνει μια εκπομπή τηλεπωλήσεων για κάποια προϊόντα αμφιβόλου ποιότητας με έναν ακόμη πιο αμφιβόλου ποιότητας παραγωγό, αλλά δεν αποκαλύπτει το είδος της εκπομπής στον Θωμά, που θέλει σαν τρελός να πάει στην «πρεμιέρα» της.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: