ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ / ASIA EXPRESS: Είδηση-βόμβα από τον Στέφανο Κωνσταντινίδη που δεν πήρε κανείς χαμπάρι

STAR CHANNEL – Είδηση που δεν πήρε χαμπάρι κανείς έβγαλε το ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ το μεσημέρι στο MEGA. Με καλεσμένο τον Ανδρέα Μικρούτσικο η συζήτηση οδηγήθηκε στο πολυ-προβεβλημένο ειδύλλιο του Μαυρίκιος Μαυρικίου και της Ιλαέιρας.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης πέταξε μια “βόμβα” που κανένας ιστότοπος δεν πήρε ακόμα πρέφα. Το ζευγαράκι της Αγίας Παρασκευής θα συμμετέχει στο ταξιδιωτικό ριάλιτι του STAR CHANNEL, ASIA EXPRESS για το οποίο είχαν και οι ίδιοι αφήσει υπονοούμενα.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, το ζευγάρι είχε μιλήσεις για 100άδες τηλεοπτικές προτάσεις αλλά είχαν αφήσει και υπονοούμενο για κάποιες εξετάσεις που θα κάνουν, όχι για να δουν αν η Ιλαέιρα είναι έγκυος τελικά αλλά για να συμμετέχουν το παγκόσμιο αυτό ταξίδι.

Το ASIA EXPRESS ετοιμάζεται ακόμα επί χάρτου στο κανάλι της Κηφισιά με τα γυρίσματα να αναμένονται την άνοιξη, ύστερα από δύο αναβολές λόγω της πανδημίας, που επέφερε αυστηρούς περιορισμούς στα ταξίδια και αναμένεται να προβληθεί από τον Σεπτέμβρη.

Παρουσιαστής θα είναι ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Ακόμα ένα ζευγάρι που αποκλειστικά έβγαλε στην εκπομπή ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είναι αυτό του Στράτου Τζώρτζογλου με τον γιο του, Αλκηβιάδη!

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: