BIG BROTHER: Στα άκρα οι σχέσεις Ανδρέα Μικρούτσικου και ΣΚΑΪ

ΣΚΑΪ – Στον αέρα κινδύνευσε να τιναχτεί το χθεσινό live του BIG BROTHER καθώς κατά τη διάρκεια του, υπήρξε ένταση και λεκτική διαμάχη ανάμεσα στον Αντρέα Μικρούτσικο και τα στελέχη του ΣΚΑΪ. Αιτία στάθηκε η στάση του παρουσιαστή, ο οποίος παρά την εμπειρία του, επέλεξε χθες αφενός να δείξει σαφή προτίμηση προς υποψήφιο παίκτη (Άννα Μαρία) και αφετέρου να … διαρρεύσει πληροφορίες του παιχνιδιού σε παίκτες, τη στιγμή που εκείνοι τις αγνοούσαν!

Μάλιστα σε break του live η κατάσταση ήταν τόσο εκρηκτική που μετά από έντονη επίπληξη, που δέχθηκε ο Αντρέας για καταχώρηση παραβίαση των κανονισμών του παιχνιδιού, λίγο έλλειψε να εγκαταλείψει το show! Νωρίτερα ο ίδιο είχε δείξει ξεκάθαρα την προτίμηση του προς την Άννα Μαρία σε σχέση με τους 3 συνυποψήφιούς της για αποχώρηση, τους οποίους κι ενω η ψηφοφορία ήταν σε εξέλιξη, αποδόμησε πλήρως.

Συγκεκριμένα, ζήτησε από την αρχή του παιχνιδιού να αποχωρήσει ο Δημήτρης Κεχαγιάς, κατηγόρησε την Σοφία Δανέζη ως την πιο χειριστική παίκτρια, που εχει υπάρξει σε ριάλιτι και τον Γρηγορη Τσεκούρα ως… πληροφοριοδότη των συμπαικτών, που μεταφέρει λόγια δυναμιτίζοντας το κλίμα.

Παράλληλα ο Μικρούτσικος, αποκάλυψε σε Άννα Μαρία και Θέμη, ενώ ήταν σε ζωντανή σύνδεση, ότι η Σοφία Δανέζη επιχείρησε να αλλάξει την ψήφο της και να επηρεάσει τον Δημήτρη Κεχαγιά, κάτι που οι δύο παίκτες δεν γνώριζαν και… δεν έπρεπε να γνωρίζουν! Αυτά τα γεγονότα μεταξύ άλλων, προκάλεσαν τη δυσαρέσκεια των στελεχών του σταθμού, που του ζήτησαν να σταματήσει να αλλοιώνει το παιχνίδι, μέσα σε έντονο κλίμα!

ΤΙ ΕΓΙΝΕ
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος απασφάλισε από την αρχή του live μιλώντας στον Δημήτρη Κεχαγιά και εξηγώντας του την απαράδεκτη συμπεριφορά του στον καβγά που παρακολουθήσαμε τις προηγούμενες μέρες. Λίγο πριν από το τέλος του live ανακοινώθηκε η αποχώρηση του παίκτη κι ο Χάρης Βαρθακούρης ζήτησε ένα σχόλιο από τον Μικρούτσικο. Ο ίδιος δήλωσε πως δεν έχει να σχολιάσει τίποτα, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα τοποθετήθηκε λέγοντας:

«Εγώ δεν έχω τίποτα με τα παιδιά. Ασκώ κριτική αλλά έχω τρυφερή σχέση. Απλά είναι συμπεριφορές που πρέπει να καυτηριάσω. Αν αυτά που λέω και έτσι όπως κρίνω ενοχλούν κάποιους υπάρχει και το “δεν έχω να σχολιάσω τίποτα”.

ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ
«Θα φανεί παρεξηγήσιμο ότι δεν θέλω να σχολιάσω. Ξέρετε ότι έχω να πω και για έναν χρόνο. Δεν έχω τίποτα με τα παιδιά, ασκώ κριτική αλλά βαθιά μέσα μου έχω εκπαιδεύσει τον εαυτό μου κι έχω τρυφερή σχέση κι ας είμαι καυστικός. Κανένα δεν βλέπω αρνητικά αλλά είναι συμπεριφορές που πρέπει αν καυτηριάσω. Αυτό σημαίνει αν έτσι όπως κρίνω ενοχλούν κάποιους, υπάρχει κι αυτή η άποψη δεν έχω να σχολιάσω τίποτα. Μάλιστα αν ενοχλούνται πολύ μπορώ να διευκολύνω. Εγώ έρθει σε αυτήν την εκπομπή για να διευκολύνω, να ανοίγω πράγματα σε σχέση με το παιχνίδι. Αν ενοχλεί η παρουσία μου, μπορώ να πάρω τον Κεχαγιά και να αποχωρήσουμε κι οι δύο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, δεν το λέω με κακία. Δηλαδή αν δημιουργώ πρόβλημα, μπορώ να το κάνω ευχαρίστως και με τα πιο γλυκά συναισθήματα απέναντι στους συνεργάτες μου. Καταλαβαίνω ότι ο τρόπος μου μπορεί αν μην ταιριάζει. Ούτε πάω να κλέψω την δόξα κανενός ούτε την στενοχώρια του παιδιού. Δεν είμαι εγώ για light, ούτε για ψευτοισορροπίες. Θέλω έναν σεβασμό»

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΗ
Ο Χάρης Βαρθακούρης θέλησε να κατευνάσει τα πνεύματα και να πει ότι η συμβολή του Ανδρέα Μικρούτσικου είναι τεράστια, αφού έχει τεράστια εμπειρία.

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
Όσοι βρέθηκαν στο χώρο του live του BIG BROTHER μπορούσαν φυσικά να ακούσουν τις φωνές από τους καβγάδες που γινόταν στα διαλείμματα, ενώ η παραγωγή του παιχνιδιού είναι φανερά ενοχλημένη από την παρέμβαση του Ανδρέα Μικρούτσικου για τη Σοφία Δανέζη, την οποία αποκαλούσε χειριστική την ώρα που είναι υποψήφια.

Ενοχλημένη φάνηκε όμως, η παραγωγή και με τον Παναγιώτη Βαρουξή, ο οποίος με το γνωστό ύπουλο τρόπο του προσπάθησε να προειδοποιήσει τον αδερφό του στη ζωντανή σύνδεση, για τη φιλία του με τον Δημήτρη Πυργίδη. Αν ισχύουν όσα έφτασαν στα αφτιά μας, ο Πυργιώτης παίχτης του ριάλιτι τα άκουσε για τα καλά από την παραγωγή.

Φυσικά δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν, ότι ο Χάρης Βαρθακούρης στάθηκε κατώτερος των περιστάσεων και χωρίς να έχει τα φόντα ενός έμπειρου παρουσιαστή, δεν μπόρεσε να κρατήσει το show…

Ο Μικρούτσικος πάντως, μετά το τέλος του live αποχώρησε εκνευρισμένος από το studio, ενώ και από την πλευρά της παραγωγής του παιχνιδιού, υπάρχει σκεπτικισμός για το μέλλον της συνεργασίας τους με τον παρουσιαστή!

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: